Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Years Of Living Dangerously. Sæson 2

19. august 2017 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Years Of Living Dangerously. Sæson 2 billede

Sæson 2 af den populære dokumentarserie fra National Geographic, fortsætter den barske men desværre sandfærdige beretning om hvordan vi mennesker ødelægger vores egen klode. Guidet af forskellige kendte mennesker, blandt andet Arnold Schwarzenegger og Nikki Reed, kommer man tæt på de mennesker der dagligt bliver berørt af klimaændringerne, men man møder også de folk, der kæmper for at rette op på det hele. Det hele er sat på spidsen på rigtigt Hollywood maner, men meningen er god nok, og alene derfor er det værd at se denne prins vindende serie, der uden tvivl vil give stof til eftertanke.

I 2014 vandt sæson 1 af Years Of Living Dangerously en Emmy pris for bedste dokumentar og i 2016 blev sæson 2 søsat med samme koncept, men med andre værter for de enkelte afsnit. I hvert afsnit rejser en kendt person rundt og undersøger og spørger ind til hvordan klimaændringerne påvirker mennesker rundt om i Amerika og på resten af kloden. Der er både interview med eksperter og almindelige mennesker, og man kommer ganske fint om ved det hele. Det er tit skræmmende historier der bliver blotlagt, men det er jo desværre også sandheden, og den overgår jo som oftest vores fantasi. Det hele har fået et drys magisk Hollywood støv og producenterne er da også de herrer Schwarzenegger og James Cameron. Men Hollywood glimmer eller ej er det desværre fakta, at vi mennesker ikke er særlig gode ved vores Moder Jord, og hvis vi ikke snart tænker os alvorligt om, kan det på sigt få uoverskuelige konsekvenser, og så betyder det ikke noget, om man er jord og beton arbejder i Norge eller kendis super Star i Hollywood.

Det har ikke været svært at finde kendis korrespondenter til at give deres bidrag til serien. Her er hvad et par af dem har sat om deres deltagelse:

Gisele Bundchen svarede det her da hun er blevet spurgt om hvorfor hun vil være med på holdet af korrespondenter: “When we all unite our unique abilities in service of a common good, we can create a better world”.

Skuespiller Sigourney Weaver gav denne begrundelse for sin deltagelse: ”There is so much misinformation about what is creating the fires, the droughts, the extreme storms. I really wanted to be part of getting the correct information to people”.

Sæson 2 består af 8 afsnit fordelt over 3 DVD skiver, der også indeholder over 80 minutters ekstramateriale.

Episode 1, "A Race against Time"
Episode 2, "Gathering Storm"
Episode 3, "The Uprooted"
Episode 4, "Fueling the Fire"
Episode 5, "Collapse of the Oceans"
Episode 6, "Priceless"
Episode 7, "Safe Passage"
Episode 8, "Uprising"

Serien er velproduceret og både billede og lyd er flot gengivet på denne DVD udgivelse.
Det er muligt at se sæson 2 med Engelske, Svenske, Danske, Norske og Finske undertekster.

Years Of Living Dangerously. Sæson 2 er venligst stillet til rådighed af Twentieth Century Fox Home Entertainment Paramount

Titel: Years Of Living Dangerously. Sæson 2
Original Titel: Years Of Living Dangerously. Season 2
Premieredato: 19. august 2017
Instruktør: Tom Casciato, Martha Jeffries, Drew Magratten.
Skuespillere: Jack Black, Don Cheadle, Arnold Schwarzenegger, Nikki Reed, David Letterman, Sigourney Weaver, Joshua Jackson.
Spilletid: 410 min.
Selskab: 2016
Genre: Dokumentar


banner
Overskrift Højre Block
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskedeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...