Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Yours, Mine & Ours

26. september 2006 af Jesper Hintze Vildbrad

4 stjerner Skriv en kommentar

Yours, Mine & Ours billede

En rigtig familiefilm, hvordan to forældre mødes og bliver forelskede, den ene med 8 børn, den anden med hele 10 af slagsen! Opgaven er ligeså vanskelig som forudset.

Beardsley familien bliver styret med hard hand af korporalen, søofficeren Frank, og hans 8 børn, lever fint under de militaristiske forhold. Men Frank Beardsley kunne godt bruge en kæreste/kone, og da han pludselig for øje, under date med en anden pige, på sin gamle highschool flamme Helen North (Rene Russo), er der lys til styrbord!
Timningen er lidt dårlig, men da der jort efter er en genforeningsfest for gamle klasseelever, falder de straks for hinanden.
Men hverdagen kalder hurtigt, de skal nu flytte sammen, 2 nyforelskede, 18 børn, diverse husdyr og all-round babysitter/rengøring/bedstemor Mrs. Munion (Linda Hunt). Et stort hus med indbygget fyrtårn er nu klar til flokken.
Familien North er af den kunstneriske type, musiker, aspirerende tøjdesignere, og moren der er på vej some taskedesigner med mere at slå afgørende igennem.
Mens Frank Beardsley med sin uniform fetisch er noget af det modsatte, men hans skemaer, og inddele børnene i hold.
Det er to discipliner der mødes, og børnene finder hurtigt ud af at de ikke har ret meget til fælles med hinanden, North versus Beardsley, og midt i al uvenskaben, udtænker de den snedige plan at gøre alt for at forældrene ikke skal kunne lide hinanden, så de to familier igen kan blive adskilt!

En rigtig familie-/børnefilm, med mange sjove indslag. Denne anmelder trak et vidne i målgruppen circa 7-12 år til skærmen. Og det blev en tommelfinger op, ifølge junior for de mange løjer der udvikles undervejs og for undergholdningsniveauet. Det er ikke den store nytænkende plan filmen lider under, men man er i godt selskab, og “Yours, Mine & Ours” mister aldrig tråden, eller bliver kedelig.
Instruktøren Raja Gosnell har også et par solide på visitkortet, som “Home Alone 3”, “Never Been Kissed”, “Big Momma´s House”, “Sciiby-Doo” m.fl., og styrer fint tropperne. Dennis Quaid lyser godt op, og Linda Hunt formår altid at få det ypperste ud af sine små biroller. Rene Russo er set bedre.
Men en skøn familie forestilling for de yngre, og deres ældste.

Der er scenvalg som ekstra tilbehør til dvd´en, en lille trailerpark, danske undertekster (of course), kommentarer fra instruktøre, en lille morsom videodagbog. Som indviet kommer man også bag scenerne, og så er der fraklippede scener. Og desuden hvordan castingen gik for sig. Ganske underholdene og et godt supplement til filmen.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Universal Pictures.

Titel: Yours, Mine & Ours
Original Titel: Yours, Mine & Ours
Premieredato: 26. september 2006
Instruktør: Raja Gosnell
Skuespillere: Dennis Quaid, Rene Russo, Sean Faris, Katija Pevec, Dean Collins, Tyler Patrick Jones, Haley Ramm, Brecken Palmer, Bridger Palmer
Spilletid: 90 min.
Selskab: Nickelodeon Movies/Paramount Pictures/2005
Genre: Familie
Link: http://www.yoursmineandoursmovie.com/


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...