Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

70mm-film samler generationer i Gentofte Kino

3. september 2020 af Jesper Rosenberg Antonsen Skriv en kommentar

70mm-film samler generationer i Gentofte Kino billede


Mesterinstruktørens Christopher Nolans nyeste værk Tenet brager løs i Gentofte Kino, hvor publikum får en helstøbt filmoplevelse med den nyanskaffede 70mm-fremviser, der kun kan opleves to steder i hele landet.


Publikum strømmer til Gentofte Kino i øjeblikket. Netop nu kan de nemlig opleve action-braget Tenet, som Gentofte Kino viser på 70mm-film. Den hyggelige funkis-biograf er så heldig at have fået fingrene i en 70mm-maskine, og den første film, der vises med den, er den nye Christopher Nolan-film Tenet, som havde premiere 26. august. Gentofte Kino er den ene af kun to biografer i hele landet, der helt ekstraordinært viser filmen på 70mm-film.

For biografens direktør, Sune Lind Thomsen, er det med stor glæde, at Gentofte Kino nu kan give publikum denne oplevelse: ”Det er en drengedrøm, der er gået i opfyldelse at kunne fremvise ægte 70mm-film i Gentofte Kino. At kunne få lov til at dele denne unikke oplevelse med vores gæster føles helt rigtigt i en tid, hvor biografoplevelsen skal byde på noget ekstraordinært.”

Christopher Nolan har både udtænkt og optaget filmen i netop 70mm-format. Og i Gentofte Kino viser vi så filmen i formatet og samtidig på hvidt lærred, der er med til at gøre oplevelsen endnu mere autentisk. Det er verdens største filmformat, og at opleve film i 70mm er en helt særlig oplevelse for alle. Det bringer nemlig liv til fortællingen på en helt enestående vis og med en unik autenticitet i billedet. Et absolut must for alle at opleve film på denne måde – det er ikke kun for filmentusiaster, men en oplevelse for alle biografgængere.

Formatet blev til i 1950’erne, og flere publikummer kommer til biografen for at genopleve formatet. De tager deres børn og børnebørn med, der også skal have æren af oplevelsen, der nemlig ikke kun er for de få, men som vil give alle publikummer en ægte helhedsoplevelse med film og nærvær i centrum.

I fremtiden kan publikum glæde sig til endnu flere unikke filmoplevelser i 70mm-formatet Gentofte Kino.


Link: http://www.gentoftekino.dk


banner
Overskrift Højre Block
The Mother (Netf...
White Men Can't ...
Fast & Furious X
Tori og Lokita
Sisu
Little Richard: ...
Guardians of the...
Lyset
Peter Pan & Wend...
Sygeplejersken (...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...