Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Civil War
Civil War billede

For Evigt
Hammarskjöld


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

A Good Man

1. maj 2015 af Kristian Jensen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

A Good Man billede

Seagal, fed & færdig…

Tiden har ikke været god ved action manden Steven Seagal. Dette ses tydeligt i hans seneste film ”A Good Man”, der er produceret direkte til hjemmevideomarkedet.

Elitesoldaten Alexander (Steven Seagal) tilbringer sit otium som vicevært for en boligblok i Rumæniens hovedstad Bukarest. Selvom Alexander er bitter over den katastrofale afslutning på hans karriere i specialstyrken, så trives ekssoldaten med at fikse småting hist og her. Da hans nabo og veninde kommer i vanskeligheder med den russiske mafia, må Alexander træde i karakter og finde den indre kamphund frem. Det bliver starten på en blodig konflikt, der bringer Alexander tættere på en gammel fjende, end nogensinde før.

”A Good Man” vil utroligt gerne være en actionfilm af den gamle skole, hvor grænsen mellem god og ond er tegnet op med en stor fed streg. Der er ikke plads til nuancer, og man er aldrig i tvivl om hvad der er rigtigt eller forkert.
Men desværre er filmen så halvhjertet eksekveret, at man hurtigt får en kvalm smag i mundhulen. Steven Seagal har aldrig været den store skuespiller, men manden har trods alt nogle hæderlige actionfilm på CV’et.
I ”A Good Man” går det desværre helt galt for den gode Seagal der, i rollen som Alexander, mest af alt minder om en vrissen bedstefar, der ikke rigtig ved hvad han laver. Det er forbandet tydligt, at Seagal ikke længere er den action bøf han tidligere har været. Der er kommet nogle flere kilo på maven (noget der desperat forsøges skjult ved at lade Seagal bære den samme store læderjakke gennem hele filmen). Hårgrænsen er ligeledes blevet lidt højere, ligesom kampscenerne heller ikke er så spektakulære som tidligere.

Det bliver ikke bedre af, at manuskriptet er ubehjælpeligt dårligt og fyldt med mærkelige plothuller og unødvendige sidehistorier. ”A Good Man” er et fabriksprodukt, der er klinisk renset for alt hvad der kunne lugte af originalitet og kreativitet. Man skal have seriøse tømmermænd for at kunne få noget ud af ”A Good Man”. Skulle man have lyst til at se en Steven Seagal film, så burde man i stedet kigge i mandens glimrende bagkatalog, der tæller film som ”Kapring på åbent hav” (1992), ”På farlig grund” (1994) og ”Exit Wounds” (2001).

”A Good Man” cementerer at tiden er løbet fra den gamle action helt. Selvom Stallone, Willis og Schwarzenegger stadig kan vride et hit ud af karrierekluden, så er det langt fra alle der har mere i hatten.

Der er intet ekstramateriale til ”A Good Man” udover et trailershow.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Scanbox.

Titel: A Good Man
Original Titel: A Good Man
Premieredato: 16. april 2015
Instruktør: Keoni Waxman
Skuespillere: Steven Seagal, Tzi Ma, Claudiu Bleont, Ron Balicki, Radu Banzaru, Massimo Dobrovic, Bogdan Farkas, Elias Ferkin, Alina Ionescu, Dave Maynard, Ioana Moldovanu, Sofia Nicolaescu
Spilletid: 98 min.
Selskab: Grindestone Entertainment 2014/Scanbox Entertainment 2015
Genre: Action


banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & HejrenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...