Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
The World Of Han...
Ny Film Om Afdel...
Marvel-Amok: 22 ...
Cinema Made In I...
Interview Med Da...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Sådan Træner Du ...
Sådan Træner Du Din Drage 3 billede

White Boy Rick
Happy Death Day 2 U
Mødregruppen


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

A Single Man

16. august 2010 af Mie Bach

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

A Single Man billede

”Nogle gange har de værste ting deres egen skønhed”

Ovenstående citat fra filmen præciserer nøjagtigt det som modemanden Tom Ford kan som filminstruktør. Filmens tema er tragisk og forfærdeligt, men det til trods formår han at skabe en utrolig smuk og nydelsesfuld film. Her er i sådan grad kælet for detaljen, at vi i løbet af få scener er totalt indlevet i vores hovedpersons skæbne.

30. november 1962, Los Angeles. Prof. George Falconer vågner med et sæt efter et mareridt. Det er tydeligt, at det er en kamp for ham at komme ud af sengen. Ved hjælp af faste rutiner gør han sig klar til en ny dag, og i løbet af kort tid bliver det klart for os, at han er ulykkelig, da han har mistet sin partner gennem 16 år. Han har besluttet, at i dag skal være dagen, hvor han gør en ende på sine kvaler og igen forenes med hans elskede Jim. Han har planlagt at tilbringe dagen med at undervise, spise middag med sin forsumpede og alkoholiske veninde Charley, men hvad den kontrollerede George ikke havde forudset er den gentagne tilstedeværelse af en af hans elever Kenny, der får ham til at sætte tingene i perspektiv.

Vores alles Mr. Darcy spiller rollen som Prof. George Falconer og han gør det fremragende. Han har tidligere haft adskillelige biroller i muntre film som ”Bridget Jones” (2001, 2004), ”Love Actually” (2003) og ”Mamma Mia” (2008), men er til fulde i stand til at udfylde hovedrollen i denne film, hvor Prof. George Falconer er tilstedeværende i hver eneste scene. På trods af sin vrede og sorg udstråler han stoisk ro, men ligeledes en sødme, der gør at man syntes om ham fra start af.

”A Single Man” er en smuk kærlighedshistorie og ikke kun pga. historien, men i ligeledes på grund af billedsiden. Det er tydeligt at hver enkelt shot er nøje gennemtænkt for at opnå den smukkeste komposition, og filmens farver fortæller ligeledes en historie i sig selv. Denne film er som skabt til Blu Ray.

Der er ikke lagt stor vægt på ekstra materiale i denne Blu Ray udgave – en kort dokumentar på 15 minutter om filmen med udtalelser fra Tom Ford, Colin Firth, Julianne Moore, Nicolas Hoult og Matthew Goode.

SF/Fox.

Titel: A Sinle Man
Original Titel: A Single Man
Premieredato: 20. juli 2010
Instruktør: Tom Ford
Skuespillere: Firth, Julianne Moore, Nicolas Hoult, Matthew Goode
Spilletid: 0 min.
Selskab:
Genre: Drama

banner
Overskrift Højre Block
YAO
Child's Play
Løvernes Konge
My Name is Lenny
Midsommar
Mid90s
I Krig
Billionaire Boys...
Smagen af Toscana
Kæledyrenes hemm...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...