Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

A Street Cat Named Bob

1. juli 2017 af Henrik Andersen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

A Street Cat Named Bob billede

James Bowen er hjemløs og forsøger at få det hele til at hænge sammen ved at spille musik på gader og stræder. Men det er ikke nemt, at tjene til livet og vejen. En dag møder James katten Bob, og dette bliver på alle måder en vending i hans liv. Pludselig bliver det nemmere at få folk til at smide penge i hatten, og James’ liv starter på ny. Sød film der er baseret på en international bestseller af samme navn. Den lider desværre af en kedelig forudsigelighed, der langt hen af vejen gør den ganske ret så ligegyldig.

James Bowen har ramt bunden, han er hjemløs og på vej ud af samfundet. Hans socialrådgiver giver ham en sidste chance, og en lejlighed hvor han skal forsøge at komme på rette fode igen. Han spiller om dagen for folk på gaden, for at tjene lidt penge, men udsigten for hans tilværelse ser sort ud. En dag imens han er i bad, dumper en stor kat ind i hans lejlighed. Han sætter den ud igen, men den næste tid bliver katten Bob ved med at dumpe ind i James’ liv. Han plejer et betændt sår, den har på sit ben, og denne handling knytter de 2 sammen. James lærer at bekymre sig om andre, end ham selv, og dette giver ham højere livskvalitet. Til gengæld sørger Bob for at han tjener lidt flere penge, når han spiller på gaden. Bob formår endda at fører James sammen med hans nabo Betty, og snart er der romantik i luften.

Roger Spottiswoode der har instrueret filmen er ikke hvem som helst. Han har blandt andet en fortid som filmklipper, og i de tidlige 70’ere klippede han for mester instruktøren Sam Peckinpha. Siden har han slået sig på rollen som instruktør og fik i 1997 lov til at instruere James Bond filmen Tomorrow Never Dies med Pierce Brosnan i rollen som 007. Endvidere er han nok også kendt af de fleste for film som The 6th Day med Arnold Schwarzenegger, og Tom Hanks filmen Turner & Hooch, der handlede om venskabet imellem en mand og en hund. Som kronen på hans film karriere var Roger Spottiswoode også med til at skrive 80 klassikeren 48 timer med Eddie Murphy og Nick Nolte.

Rollerne i A Street Cat Named Bob er besat af relativt ukendte navne, og filmen fik da heller ikke en biograf premiere her I landet. Men en god film bliver naturligvis heller ikke skabt af store navne, men af den gode historie, der kan gribe en og engagere en i fortællingen. Roger Spottiswoode er en gammel rotte i faget, men det til trods forfalder han til en klassisk Hollywood skabelon, og klicheerne står i kø for at presse sig på.

Hvis man er stor katte elsker køber man nok nemmere historien om den søde kat, der på nærmest mystisk vis gør sådan at den fattige og hårdt pressede gade musikant og tidligere narkoman pludselig får en bedre indtjening, og på sigt et bedre liv. Denne anmelder lider af allergi overfor katte, og har et lidt anstrengt forhold til de små bæster. Ligesom mit forhold til A Street Cat Named Bob også er en anelse anstrengt.

Ekstramateriale.

Der er et kort ”Behind the Scenes” program der giver et indblik i filmens optagelser.

A Street Cat Named Bob er flot overført på Blu-ray og både lyd og billede lever op til formatets høje standart.
Det er muligt at se filmen med Danske, Finske, Norske og Svenske undertekster.

A Street Cat Named Bob er venligst stillet til rådighed af Universal Pictures.

Titel: A Street Cat Named Bob
Original Titel: A Street Cat Named Bob
Premieredato: 1. juli 2017
Instruktør: Roger Spottiswoode.
Skuespillere: Luke Treadaway, Bob The Cat, Ruta Gedmintas, Joanne Froggatt, Anthony Head, Darren Evans.
Spilletid: 104 min.
Selskab: 2016
Genre: Drama


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...