Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Ace Ventura - Når naturen kalder

30. juli 2006 af Mads Bluhm

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Ace Ventura - Når naturen kalder billede

Jim Carrey vender tilbage som den ukuelige Ace Ventura. Filmen selv er dog mere uduelig end ukuelig, om end Carrey sikrer et par gode lårklaskere hist og her.

Handling
Ace Ventura er, efter en katastrofal vaskebørns-episode, flyttet ind i et munkekloster i Tibet, men bliver pludselig opsøgt af en mand, der tilbyder ham hans karrieres største og mest udfordrende opgave… Dybt inde i Afrikas jungle skal han finde shikaka’en, den fredelige Wachati-stammes hellige dyr. Og det skal gå stærkt. For hvis Ace ikke finder dyret, inden høvdingens datter skal giftes med høvdingesønnen fra den krigeriske stamme Wachutu, udbryder der en blodig stammekrig

Filmen
Allerede i seriens første film var handlingen tyndere en end kinesisk rispandekage. I Ace Ventura – Når naturen kalder er den tyndere end luft. Men hvor etteren overlevede i kraft af en frisk præstation fra Carrey og nogen veltilrettelagte gags, så er toeren på alle måder en middelmådig affære. Gags bliver genbrugt til hudløshed, og der er for stor overflod af ALT. Det hele bliver simpelthen for meget; for meget plat, for meget Carrey og for meget genbrug. Der er stadig et par gode grin, men der er en Grand Canyon i mellem dem. I sidste ende klasker man sig mere for panden end på lårene, og det er ikke godt for en komedie.

Ekstramateriale
Ekstramaterialet på Ace Ventura – Når naturen kalder følger nøjagtigt samme idéforladte opskrift som på Ace Ventura - Detektiv. Dog har man denne gang tilføjet et interview med Jim Carrey, som man af en eller anden grund har valgt at dele op i 5 små bidder, der (naturligvis!) ikke kan vises ud i én køre. Det forekommer lidt unødvendigt, efter som den samlede længde af interviewet lige sniger sig op over to minutter og i øvrigt primært består af genbrug fra ”Making of” programmet. Den eneste overraskelse ved ekstramaterialet er, at det IKKE er forsynet med undertekster, til trods for at det står fremhævet på coverets bagside. Lad være med at se det, det er 100 % spild af tid!

Lyd og billede
Et 1.85:1 anamorphic widescreen billede uden nævneværdige artefakter, dog er filmen ikke imponerende renset, når man betænker, at den er fra 1995. På lydsiden virker det at inkludere et DTS spor på en så tvivlsom film lidt som at skyde duer med kanoner.

Alt i alt
Filmen er som toere er flest, dårligere end sin forgænger. Den kan kun anbefales til folk, som virkelig er vilde med Jim Carrey, eller som bare ikke har andet at lave i halvanden time.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Ace Ventura - Når naturen kalder
Original Titel: Ace Ventura - When Nature Calls
Premieredato: 4. juli 2006
Instruktør: Steve Oedekerk
Skuespillere: Jim Carrey, Ian McNeice, Simon Callow, Bob Gunton
Spilletid: 90 min.
Selskab: Nordisk Film, 2006
Genre: Humor
Hvad sagde du om min hat?
Hvad sagde du om min hat?
En genfødt Ace...
En genfødt Ace...


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...