Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Game Of Thrones ...
Støt Cinemaonline
Filmquiz I Valby...
Første Smugkig F...
Den Oscar-Vinden...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Løvernes Konge
Løvernes Konge billede

Midsommar
Sorry We Missed You
Knives Out - Var...
Alting Sker På E...
Yesterday


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

AERO - En hyldest til vinden

10. september 2002 af Jesper Rosenberg Antonsen Skriv en kommentar

AERO - En hyldest til vinden billede

Jean Michel Jarre gav den 7. september koncert i Danmark - vi var med....

Nu tænker du sikkert, hvad har en koncert med Jean Michel Jarre med film at gøre ? Og det er et godt spørgsmål. Men prøv at tænke tanken igennem igen: Vi snakker om et gigantisk lyd- og lyssystem og billedprojektion, og det lugter da lidt af film, så ON-Z tog nordpå for at se hvad det var.

Det er første gang nogensinde, at den elektroniske musiks fader Jean Michel Jarre giver en udendørskoncert i Skandinavien - og første gang at en af hans spektakulære koncerter gennemføres som en dansk produktion. Og lad det være sagt med det samme - det var godt.

Vi er i Danmarks største "biografsal", hvor 35.000 mennesker står i mudder til et pænt stykke op på benene, men det betyder ingenting, for Jean Michel Jarre (JMJ) formår at få vores tanker væk fra mudderet og op på scenen (lærredet).

Der var alt fra flotte scenarier på bagvæggen af scenen til et formidabelt fyrværkeri-show. Scenens bagvæg alene vejer 160 ton. Den er 30 meter bred og 18 meter høj. Til fyrværkeriet bruges 5 tons fyrværkeri.

Koncerten er en lang nydelse (hvis man ser bort fra regnen og mudderet). JMJ leverer ganske enkelt varen. JMJ er i denne sammenhæng en fremragende instruktør, som formår at holde sit publikum fanget med sit show. Der er altid en overraskelse på vej, og som publikum venter du bare på at den næste skal komme. Selvom man vidste det på forhånd var JMJ’s overraskelse til os danskere Safri Duo. De gik på scenen sammen med JMJ og var med i et par numre.

Alt i alt var det en fremragende forestilling, som regn og mudder ikke kan ødelægge. Det kan trække lidt ned i helhedsindtryk, men koncerten i sig selv var klasse.

En koncert som mange flere burde have set. Men faktisk har I chancen endnu. Et sammendrag bliver nemlig vist på TV 2 den 14. september, og den 16. september viser TV 2 Zulu koncerten i sin helhed. Zulu genudsender koncerten allerede den 17. september.

Så du har endnu et par chancer for at se denne kæmpe oplevelse. Selvom det ikke kan blive det samme på fjernsynsskærmen er det sikkert en god erstatning.

Slutteligt vil jeg da opfordre til at denne koncert bliver udgivet på DVD !!!


Link: http://www.aero.tv2.dk
(C) Ammar Abd Rabbo
(C) Ammar Abd Rabbo
(C) Ammar Abd Rabbo
(C) Ammar Abd Rabbo
(C) Ammar Abd Rabbo
(C) Ammar Abd Rabbo


banner
Overskrift Højre Block
Knives Out – Var...
Den Gyldne Handske
Jumanji: The Nex...
En Hvid, Hvid Dag
Scooby-doo! Tilb...
Western Stars
F for Får filmen...
Made in Bangladesh
Gud være lovet
Marriage StoryKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...