Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

After Everything

14. september 2023 af Natasha Margrethe Jensen

3 stjerner Skriv en kommentar

After Everything billede

After Everything forsætter som den sidste film i franchisen. I den nye og sidste film er det Twilight filmen New Moon der møder Fifty Shades of Grey. En film der nok skiller sig mere ud fra de tidligere After film end nogle af de andre fire. Spørgsmålet er om det er et hit eller flop?

After-franchisen startede tilbage i 2019 hvor den første film udkom. Det er en franchise som lidt siger Fifty Shades of Grey men bare med teenagere. Eller man kunne også sige Fifty Shades of Grey møder Twilight (den har nogle af jer nok hørt før). Alle After-filmene er blevet delt med mange forskellige holdninger og meninger. Nu er den femte og sidste film udkommet, og generelt set har jeg selv ikke været den største fan af de fire første film. Den nye film overraskede mig dog, og selvom jeg stadig ikke bliver en stor fan af filmene, så syntes jeg, at film nummer fem er den bedste film i serien.

I After Everything følger vi Hardin (Hero Fiennes Tiffin). Og forventer man at se en masse scener med Hardin og Tessa (Josephine Langford), så må man tro om igen. Filmen fokuserer nemlig udelukkende på Hardin og hans personlige rejse på at forbedre sig. Og derfor er Tessa ikke særlig meget med i filmen. Som set i tidligere af de andre film, så kæmper Hardin med alkohol, vrede og ikke mindst et knust hjerte, som han får hver gang, at han ikke er sammen med Tessa.
I sin rejse på at arbejde med og på sig selv, rejser Hardin til Lissabon, hvor han tilbringer en masse tid med Natalie (Mimi Keene). Hun har en fortid med Hardin. En fortid som Hardin prøver at gøre godt for igen, efter hvordan tingene endte mellem dem for fem år siden. Og hun får en en stor rolle i Hardins personlige rejse i filmen.

Filmen fokuserer på nogle ting, som jeg rigtig godt kan lide. Evnen til at tilgive er en af dem. Det bliver vist både ifht. Natalie og Hardin, men også Hardin og hans far. Det kræver meget at tilgive andre, men det kan også give lettelse og glæden til at komme videre hos begge parter. Det er i hvert fald noget, som der bliver vist i filmen.

Hardin og hans far har altid haft et kompliceret forhold i filmene, men i denne film bliver der gået mere i dybden med deres forhold. Og det er faktisk virkelig dejligt at se deres forhold udvikle sig. Det er skønt at se filmen fokusere på Hardin, og hvem han er uden Tessa. Jeg har aldrig været særlig stor fan af Tessa, og jeg syntes hendes karakter er meget irriterende. Det er en af årsagerne til, at filmene aldrig har sagt mig noget. Og så vil jeg mene, at filmen ligger i samme kategori af film som Twilight – film som mange ser (særligt meget unge mennesker), men der er også mange som syntes de er dårlige, og ikke er værd at se, fordi historien simpelthen er så ringe.

Men vi har heldigvis fået et nyt pust i denne film. Natalie, den nye karakter, som spilles af Mimi Keene. Man kender hende måske fra tv-serien Sex Education. Natalie er et godt supplement for After filmene, og en meget mere interessant karakter end Tessa. Hardin og Natalies historie er spændende, og det bringer en masse spænding til filmen, at høre om deres historie, men også se deres udvikling sammen igennem filmen.

Selvom jeg syntes filmen er den bedste i After-serien, så er den stadig ikke noget at råbe hurra for. Jeg nød filmen og jeg var vild med at de kun fokuserede på Hardin, men uden at komme med alle mulige spoilers, så er der en masse i historien jeg også fandt lidt forudsigelige og lidt plat til tider.

Titel: After Everything
Original Titel: After Everything
Premieredato: 14. september 2023
Instruktør: Castille Landon
Skuespillere: Hero Fiennes Tiffin, Mimi Keene, Josephine Langford, Stephen Moyer, Louise Lombard, Benjamin Mascolo
Spilletid: 93 min.
Selskab: Voltage Pictures 2023
Genre: Drama , Humor , Romantikbanner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...