Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billede

Deadpool & Wolve...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

After the Sunset

16. juni 2005 af Gert Sørensen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

After the Sunset billede

En kedelig omgang katten efter musen.

Efter et sidste vellykket diamant kup tager Max Burdett (Pierce Brosnan), og hans medsammensvorne, Lola (Salma Hayek), er netop ankommet til den idylliske Paradise Island på Bahamas for at nyde deres pension.

Men lykken varer ikke længe, da FBI agenten Stan Lloyd, er lige i hælene på Max og Lola. Stan er overbevist om, at Max og Lola ikke har lagt deres metier på hylden, men planlægger at stjæle den tredje Napoleon Diamant. Diamanten, der er en af de største fejlfri diamanter i verden, har en anslået værdi på omkring 70 millioner dollars, og den vil om få dage komme forbi Paradise Island.
Stan bliver mere og mere usikker på Max og Lolas motiver – og samtidig lurer den lokale gangster, Kingpin, i kulissen. Han vil også gerne have fingrene i diamanten. Så både Max, Lola og Stan skal passe på hvem de stoler på.

After the sunset, er instrueret af Brett (Rush Hour) Ratner, der endnu engang levere en flot men kedelig film. Historien er velkendt, og der er forsøgt at historien lidt anderledes ved at tilføje både FBI agenter og lokale mafia bosser ind i billedet. Desværre er det hele så dårligt skruet sammen, og historiens twist er let gennemskuet. Brett Ratner er kendt for at lave film med en humoristisk side. Dette er også forsøgt i denne film, men det føles meget påtaget og de få gange der bliver trukket på smilebåndet er der langt imellem. Skuespiller præentationerne er gode, men de grove klip og spring i lokationer efterlader seeren med en følelse af denne film burde have været 20 minutter længere for at opnå en mere flydende handling. Der er lidt humor, lidt action og lidt spænding bare ikke nok af noget og det ender med at være en rodet affære, der er for tynd på alle punkter.

Ekstra materialet
Deleted/alternate scenes - En samling af slettede scener og alternative scener. De fleste er klippet af gode grunde, da de ikke passer ind i historien.
Blooper reel - Sjove sener der opstod under optagelserne. Dette er dog den same tynde omgang som er med alle DVD film, og hvis filmen ikker er en komedie bør features som denne ikke høre hjemme på en DVD.
TV spots and trailers – Reklamer for filmen.
Before, during and after the sunset – Her er DVDens eneste interessante feature. Her følges holdet bag filmen rundt på tur efter locations. Desværre er den lavet med et håndholdt kamera, hvor vi er fluen på vægen. Dette er dog mest af alt bare en ferie video, men Brett Ratners passion for projektet brænder igennem skærmen. Desværre er den alt for lang. Næsten 70 minutter bliver det til, og det bliver trættende i længden at se på.
Interview with a Jewel thief : En kort samtale med en pantioneret diamant tyv. Denne feature kan ikke realateres til selve filmen. Der tales med en diamant tyv men ikke om emner der relaterede til filmen. Og de få informationer vi får af tyven er at man normalt vil gøre tingene anderledes i virkligheden.
Visual effects comparisons – her ses scenere før og efter special effeks folkene. Det er sjovt at se hvor meget de har lavet på computer, specielt scener som man ikke normalt ville tro ville blive lavet med hjælp af computer animationer.

Filemn får 2/6 stjerner

Titel: After the Sunset
Original Titel: After the Sunset
Premieredato: 6. juni 2005
Instruktør: Brett Ratner
Skuespillere: Pierce Bosnan, Woddy Harrelson, Salma Hayak
Spilletid: 93 min.
Selskab: SF Film
Genre: Action

banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...