Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

One Life
One Life billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Afterwards

20. januar 2010 af Julie Klausen

1 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Afterwards billede

En film der i høj grad mangler handling og rød tråd.

Nathan er en succesfuld jurist, der på overfladen virker til at leve det perfekte liv. Desværre fungerer hans privat liv ikke så godt som hans karriere. Nathan har en skilsmisse bag sig, og en datter han ikke ser nok.
En dag støder Nathan ind i Dr. Kay, der påstår at kunne vide på forhånd, hvornår forskellige mennesker vil dø. Han bruger derfor sit liv på at hjælpe disse folk med at få orden i deres liv, inden de tager herfra. I begyndelsen tror Nathan ikke et ord af hvad han hører, og kan ikke se hvordan det på nogen måde kan vedrøre ham, da han selv er både sund og rask, men forskellige episoder overbeviser ham om, at Dr. Kay nok taler sandt.

”Afterwards” er en film, der umiddelbart virker som en god ide. Selve plottet er godt, og der er mange gode ideer at bygge videre på, men på en eller anden måde formår ”Afterwards” bare ikke at gøre noget ved det. Filmen mangler en rød tråd. Der er simpelthen ikke handling nok at følge. Hele ideen med at John Malkovich spiller en mand der har en underlig synsk gave giver rigtig meget at arbejde med, men filmen må siges at være et flop. Normalt ville man ellers forvente at en stjerne som John Malkovich ville kunne levere varen, men han må siges at være en joke i denne film. Hans højtidelige facon gør ham både utroværdig og enormt irriterende at se og høre på i længden, selvom det er tydeligt at han skulle have været den mystiske og vise.
Selve filmens start virker rodet og klodset. Det er tydeligt, at man har forsøgt at gøre filmen så kunstnerisk som muligt, men det fungerer bare ikke. Vi bliver præsenteret for så mange personer på samme tid, at vi har svært ved at hitte rede i hvem der er hvem, og hvad deres rolle i filmen er. Og så, uden forklaring, begynder filmen for alvor. Uden nogen ide om hvem der er værd at holde øje med, og uden at have skabt en eller anden ide om hvem de forskellige personer er, bliver vi kastet frem og tilbage mellem en masse forskellige episoder, og det gør filmen meget svær at følge med i. Filmen halter i den grad, og virker meget halvhjertet. Romain Duris der spiller vores hovedperson, Nathan, er heller ikke noget at råbe hurra for. Hans rolle virker kedelig nok i sig selv, men han gør absolut heller intet for at give den lidt personlighed.
Kort sagt er dette ikke en film man sidder limet til skærmen for at følge med i, ærlig talt må det modsatte siges at være tilfældet. Et langt stykke hen af vejen kræver det nærmere kræfter at se videre.

Der er intet ekstramateriale på denne udgivelse.
PAN Vision.

Titel: Afterwards
Original Titel: Afterwards
Premieredato: 26. januar 2009
Instruktør: Gilles Bourdos
Skuespillere: Romain Duris, John Malkovich, Evangeline Lilly, Pascale Bussières, Sara Waisglass, Reece Thompson, Bruno Verdoni, Joan Gregson.
Spilletid: 107 min.
Selskab: Fidélité Films, 2009
Genre: Drama

banner
Overskrift Højre Block
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskedeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...