Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Deadpool & Wolve...
Deadpool & Wolverine billede

Jagtsæson 2 - I ...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Agent Catwalk

6. april 2001 af Jesper Rosenberg Antonsen

3 stjerner Skriv en kommentar

Agent Catwalk billede

FBI-agenten der gennemgår en forvandling for at gå undercover…

FBI-agenten Gracie Hart (Sandra Bullock) klokker i det under en anholdelsesaktion. Hendens chef, McDonald (Ernie Hudson) degraderer hende til skrivebordsarbejde, men det passer ikke damen. Da hendes kollega Eric Matthews (Benjamin Bratt) får en større sag tildelt kan Gracie slet ikke lade være med at blande sig. Det drejer sig om en forbryder der kalder sig ”Borgeren”. Han har sendt et trusselsbrev, og efter nærmere efterforskning finder FBI ud af at hans næste mål er Miss United States skønhedskonkurrencen.

Efter mange forsøg ved computeren finder afdelingen ud af at den mest perfekte til at gå undercover som deltager i konkurrencen er Gracie Hart. Det kræver dog noget overtalelse, både hos Gracie og hos arrangørerne af konkurrence, Kathy Morningside (Candice Bergen) og Stan Fields (William Shatner). Begge parter går dog med til det, og planen er at Gracie for at kunne beskytte de øvrige deltagere allerede på forhånd er sikret en plads i top 5. Men før hun kan komme så langt skal hun dog lige et par dage i lære hos eksperten Victor Melling (Michael Caine). Men Victor er kommet på en større opgave end han nogensinde har været før.

Det lykkes dog for Victor at få et resultat ud af sine anstrengelser. Gracie er blevet til en sand skønhed efter Victor har været der. Selv Gracie er overrasket, specielt fordi hun hele sit liv har været den mere drengede type. Nu skal hun både gå i højhælede sko og bikini. Bestemt ikke noget der passer hende. Gracie bliver indlogeret sammen med Miss Texas (Deirdre Quinn), men knytter sig også en del til Miss Rhode Island (Heather Burns). Gracie har dog noget svært ved at falde i med de andre miss’er, da de jo har en noget anden tankegang end hun har.

Hvordan selve konkurrencen forløber vil jeg ikke afsløre her, ligesom jeg heller ikke vil afsløre mere om ”Borgeren” og andre komplotter i filmen, for så ødelægger jeg din biografoplevelse. Agent Catwalk er uden tvivl en underholdende film, men så må du heller ikke forvente dig mere af den. Den har hvad der skal til for at der er tale om en god og underholdende film, og man bliver da også underholdt fra start til slut. Dog kunne jeg godt have tænkt mig en lille smule mere dybde i handlingen, men det går nu nok alligevel.

Sandra Bullock spiller FBI-agenten Gracie Hart, som må gennemgå en større forvandling for at kunne optræde som deltager i skønhedskonkurrencen. Personligt tror jeg nu nok at make-up-folkene har haft sværere ved at få Sandra Bullock til at se ud som hun gør i starten af filmen end når hun forvandler sig fra den grimme ælling til den smukke svane. Sandra Bullock leverer som sædvanlig varen, og hun beviser overfor alle filmelskere at hun kan spille alle genrer. I denne kombination af action og komedie kommer hun i hvert fald ikke til kort. Hun spiller overbevisende godt. Hun er for resten også producer på filmen.

Benjamin Bratt spiller kollegaen der får den vigtige opgave. Han spiller også godt, og falder fint i spænd med Sandra Bullock. Han spiller typen der tager æren for andres arbejde, og det gør han godt. Man forstår godt at han efterhånden som filmen skrider frem begynder at få andre følelser for Sandra Bullocks rolle end han havde før. Han begynder at se helt anderledes på hende, og det karakteriserer godt den udvikling han gennemgår i filmen.

Derudover er der yderligere 3 store navne med i filmen, Michael Caine, Candice og William Shatner. Af de 3 vil jeg fremhæve Michael Caine som den der yder den bedste præstation i forsøget på at forvandle Gracie. Han giver filmen en afgørende vinkel. De 2 andre yder ”bare” det man kan forvente af dem. Steve Monroe er jeg også lige nødt til at nævne. I filmen spiller han Candice Bergens søn, og også han er med til at præge filmen med hans kontraster. I modsætning til de andre personer i filmen præsenterer Steve Monroe det mere kiksede element, og det kommer der mange sjove scener ud af.

Hold også øje med forskellige fejl i filmen – der er et par stykker af dem. Agent Catwalk er som sagt en god nok film, som giver en god gang underholdning. Lad være med at tage den for mere end det, men snyd heller ikke dig selv for den. Specielt er der en del dejlige damer at kigge på, og handlingen er også en alle kan følge med i – kort sagt en film for alle med action og underholdning blandet sammen i en god sammensætning.

Titel: Agent Catwalk
Original Titel: Miss Congeniality
Premieredato: 6. april 2001
Instruktør: Donald Petrie
Skuespillere: Sandra Bullock, Michael Caine, Benjamin Bratt, William Shatner, Candice Bergen, Ernie Hudson, John DiResta, Heather Burns, Melissa De Sousa, Wendy Raquel Robinson
Spilletid: 109 min.
Selskab: Castle Rock Entertainment, Fortis Films, NPV Entertainment, Village Roadshow Productions, Warner Bros., 2000
Genre: Humor
Link: http://www2.warnerbros.com/misscongeniality/


banner
Overskrift Højre Block
Deadpool & Wolve...
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens endeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...