Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Fri Mand
Fri Mand billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Alle Elsker Anders

6. juni 2004 af Per C. Halling

4 stjerner Skriv en kommentar

Alle Elsker Anders billede

Alle Elsker Anders er en lille samling af spil og kortfilm for børn med 7 af hans film gennem hans nu 70 år lange karriere.

Hvor Walt Disney Treasures - The Chronological Donald er rettet mod det voksne publikum, er dette en lille samling, som nok mest tiltænkt børn, som bare skal have slået en times tid ihjel med lidt film og spil, hvor de dog også samtidigt kan lære noget om denne stadig meget populære and.

Den første film hedder Chip og Chap og Modeljernbanen (Out of Scale - 1951) . Den fortæller om Anders, som i denne historie giver den som en meget ivrig modelbaneentusiast, som bliver meget frustreret over at Chip og Chap flytter ind i hans modelby i baghaven, efter han har fjernet deres træ for at gøre plads til at hans tog kan komme frem.

I film nummer 2 som hedder Anders And som Vinduespudser (Window Cleaners - 1940) møder vi for første gang på denne disk, en af de mange figurer, der gang på gang er med til at gøre dagen lidt mere stresset for Anders. Figurens navn er Spike The Bee, som i denne film gør det surt for Anders, mens han er på arbejde i en skyskraber sammen med Pluto. Denne historie er delvis skrevet af Carl Barks.

For at gøre det nemmere for sig selv bygger Anders, i Anders And vasker hund (Donald's Dog Laundry - 1940) en ”Moderne Hundevask” men problemet er jo bare at få Pluto til også at syntes, det er en smart ide.

Efter en lang uge med travlt på arbejde og mange hjemlige sysler, findes der så noget bedre end at komme ud og får rørt sig lidt fx ved at danse. Det syntes Anders bestemt også, så han beslutter sig for at invitere Andersine ud til en god gang jitterbug i Anders And danser jitterbug (Mr. Duck Steps Out – 1940) , men han har bare lige glemt at hans 3 nevøer Rip, Rap og Rup også gerne vil med. Dette er en af de absolutte bedste Anders And kortfilm og når man hører at det er Carl Barks, som har skrevet historien kan det ikke komme bag på nogen at den blev så populær.

Spike The Bee’s vender tilbage i denne lille perle, som hedder Anders And Tapetserer (Inferior Decorator – 1948) , hvor han simpelt hen ikke kan forstå at han ikke kan få pollen ud af de blomster på det tapet Anders netop har sat op.

I den næstsidste film Den honningglade Bjørn (Beezy Bear – 1955) forsøger Anders at bevise at der nogen som stjæler hans honning, men det eneste svar han får er, at han skal holde sine bier hjemme hos sig selv. Så nu tager han alle midler i brug for at beskytte sin honning.

Samlingen rundes af med endnu film med Spike The Bee Anders og strandbien (Bee at the Beach – 1950) , hvor de simpelt hen bare slås om en plads i solen, men det går ikke stille af når man jo kender Anders’ temperament.

Når man børnene har grinet i godt en time kan børnene herefter kaste sig over de 2 spil, der også er at finde at finde på disken, hvor de både kan lære lidt geografi sammen med Anders og Andersine i deres feriequiz, men også lære mere om figuren Anders And i spillet 3 på Stribe.

Et stort plus ved denne disk er muligheden for at høre original sproget og sætte tekster på, så man kan slippe for de ikke altid lige heldige danske stemmer.

Så alt i alt en god dvd for de mindste som de voksne godt må låne ind imellem eller se med på, hvis de får lyst eller lov af deres børn.

Filmen er venligst udlånt af Buena Vista Home Entertainment.

Titel: Alle elsker Anders
Original Titel: Everybody Loves Donald
Premieredato: 2. juni 2004
Instruktør: Jack Hannah, Jack King
Skuespillere: Donald Duck, Chip and Dale, Pluto, Spike the Bee, Huey Dewey and Louie, Daisy Duck, Humphrey the Bear, Ranger Audobon J, Woodlore
Spilletid: 51 min.
Selskab: Disney DVD, Buena Vista Home Entertainment, 2004
Genre: Tegne- og animationsfilm
Link: http://www.disney.dk
Selvom det kun er er en skitse kan man nu alligevel godt fornemme humoren i Anders And vasker hund (Donald's Dog Laundry - 1940)
Selvom det kun er er en skitse kan man nu alligevel godt fornemme humoren i Anders And vasker hund (Donald's Dog Laundry - 1940)
Alle Disney figurer elsker at danse og denne litografi basseret på Anders And danser jitterbug (Mr. Duck Steps Out – 1940) kan man godt føle glæden fra Ander og Andersine
Alle Disney figurer elsker at danse og denne litografi basseret på Anders And danser jitterbug (Mr. Duck Steps Out – 1940) kan man godt føle glæden fra Ander og Andersine
Selvom hovedpersonen i er Spike The Bee og han ikke er med på dette billede kan jeg ikke stå for denne scene, hvor han lige har punkteret Anders' gummibåd i Anders og strandbien (Bee at the Beach – 1950)
Selvom hovedpersonen i er Spike The Bee og han ikke er med på dette billede kan jeg ikke stå for denne scene, hvor han lige har punkteret Anders' gummibåd i Anders og strandbien (Bee at the Beach – 1950)


banner
Overskrift Højre Block
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært År
HUNGER GAMES: TH...
MIRAKLET I GULLS...
FORSVUNDET I NATTENKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...