Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Alt Hvad Du Har

13. januar 2011 af Mads Suldrup

2 stjerner Skriv en kommentar

Alt Hvad Du Har billede

Ny romantisk komedie er én lang ucharmerende, møjsommelig og usjov affære.

Alt Hvad Du Har er en yderst anstrengende filmoplevelse. Det skyldes primært, at Reese Witherspoons hovedrolle, den professionelle softballspiller Lisa, er det mest irriterende og ubehjælpsomme kvindemenneske på det store lærred, som denne anmelder har været underlagt i umindelige tider.

Lisa sparkes af det amerikanske kvindelandshold i softball, og det kaster hende ud i en livskrise: Hvad skal hun nu stille op med sit liv? Med knækket selvtillid indleder hun derfor et forhold med den mandlige baseballspiller Matty (Owen Wilson). Men på sidelinien spøger samtidig advokaten George (Paul Rudd), der er tiltalt for svindel og derfor ser Lisa som det eneste lys i sit liv.

Filmens helt store spørgsmål – og problem – er, at man ikke forstår hvad, de to mænd ser i Lisa. Filmen gør intet for at gøre hende indbydende, og Reese Witherspoons flotte facade er simpelthen ikke nok. På intet tidspunkt viser Lisa ben i næsen, charme eller en sans for humor, men fremstilles i stedet som et patetisk, humørskiftende og ligefrem belastende individ, hvis selvtillid består af tomme og slidte selvhjælps-mottoer.

Det er altså svært at have ondt af et sådant menneske. Til gengæld er det let at finde det enerverende. Især når Alt Hvad Du Har på intet tidspunkt giver os indblik i den tilsyneladende monstrøse kærlighed til softball, som Lisa føler.

Veteran-instruktør James L. Brooks (Tid til kærtegn, Det bli'r ikke bedre) træffer den forkerte beslutning og overlader alle komiske elementer til det mandlige cast i stedet for at bruge humoren til at drysse noget charme over Lisa. Owen Wilson, Paul Rudd og især rutinerede Jack Nicholson, i rollen som Georges far, viser deres humoristiske talent i glimt, men generelt kæmper de med kedelige vitser – og i flere tilfælde med en kvælende Reese Witherspoon, der dræner scenerne for energi og komisk timing.

Akkurat så lidt som Lisa tror på sig selv, tror filmen i det hele taget på sig selv. En romantisk komedie er vellykket, når den både er rørende og sætter gang i lattermusklerne. Alt Hvad Du Har sætter sig kluntet og uden selvtro mellem to stole.

Titel: Alt Hvad Du Har
Original Titel: How Do You Know
Premieredato: 13. januar 2011
Instruktør: James L, Brooks
Skuespillere: Reese Witherspoon, Paul Rudd, Owen Wilson, Jack Nicholson
Spilletid: 116 min.
Selskab: 2010
Genre: Humor
Link: http:// www.howdoyouknow-movie.com/
banner
Overskrift Højre Block
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskedeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...