Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

The Hunger Games...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

American Pie 2

12. oktober 2001 af Jesper Hintze Vildbrad

3 stjerner Skriv en kommentar

American Pie 2 billede

Tærten er tilbage i fulde omdrejninger. Sommeren koger i de californiske beachboys, især når der er chance for at få tilraget sig en sengetur med en lækker babe. Og dem vrimler der med!!

Jim (Jason Biggs) har de rigtige hormonalle forstyrrelser, det første college år er ovre, og han er igang med disse forstyrrelser sammen med en studinde, da en større forstyrrelser træder ind. Jim´s far (Eugene Levy) træder ind, og prøver at være så cool som mulig, derefter kommer moren der taber tærten på gulvet, og så studindens forældre, og så vælter det stortset ind med folk.

Stilen er lagt for unge Jim, han tilhører nørdgruppen, men har stadig et eller andet der får tag i de unge piger, måske er det nørdernes tid der er kommet.
Vennerne, Jim, Kevin (Thomas Ian Nicholas) Oz (Chris Klein) Finch (Eddie Kaye Thomas) og Stifler (Seann William Scott) tager ud til østkysten, hvor den skal fyres af. De søger, specielt Jim, også væk fra de omklamrende og sikkert velmenende forældre. De lejer et hus, og så lugter der af fest og våde badedrømme. Vennerne må dog tage en tjans som malere, for at betale udgifterne til blandt andet det lejede hus.
Jim venter på at hans langdistance kæreste, den smukke tjekkiske udvekslingsstudent Nadia skal komme. Oz, der kan skruer på minuttet, har en kæreste, der er taget på sprogrejse i Spanien, og har ikke andet i hovedet end hende, og telefonledningen imellem dem, er glødende med telefonsex. Kevins hjerter banker stadig for ex´en Vicky (Tara Reid), men han har valgt at være venner med hende, for at de stadig kan være sammen. Finch er fra en anden verden, han dyrker mantraen “Stifler mor”, hvilket er en gentagende bøn, i sin tantriske meditation, da han har været i seng med hende, og er blevet fuldstændig besat af hende.
Det hurer bestemt ikke Stifler, der er i gavehumør hvad angår voldelige overgreb på Finch. Stifler selv er til stortset alt feminint.
Det hus de maler på, ejes af to kvinder I badetøj, og det sætter straks batteriet igang, specielt da de tror at de er lesbiske.
Jim møder sin gamle kæreste eller lærermester i sex, den lettere bøvede men utrolig charmerende Michele (Alyson Hannigan) der er fløjtenist i et spejderorkster. Hun indvilger i at være enguide for ham i forførelsesteknikker af medlidenhed. Så er der noget med en pornofilm, Jim smører sig ind I hvad han tror er noget glidecreme, men viser sig at være superlim, og pludselig sidder hånden fast et helt bestemt sted. Der skal en operation til. Nadia kommer om en uge, og Jim får pludselig travlt.

Den fortsætter hvor American Pie slap, og har en hel del underfundige indlæg, der ikke lægger sig så meget til skuespilspræstationerne, der generelt er på det jævne, dog træder Alyson Hannigan frem som den kække Michelle. Den er som forventet underholdende, indtil man er trådt udenfor på gaden, så er den hurtigt glemt.

Titel: American Pie 2
Original Titel: American Pie 2
Premieredato: 12. oktober 2001
Instruktør: J, B, Rogers
Skuespillere: Jason Biggs, Shannon Elizabeth, Alyson Hannigan, Chris Klein, Natasha Lyonne, Seann William Scott, Thomas Ian Nicholas
Spilletid: 105 min.
Selskab: United International Pictures/2001
Genre: Humor
Link: http://www.americanpiemovie.com
Den hormonforstyrrede Jim og hans "cool" far
Den hormonforstyrrede Jim og hans "cool" far
Kevin og Vicky
Kevin og Vicky
Den lidt kiksede men også ganske charmerende Michéle
Den lidt kiksede men også ganske charmerende Michéle


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...