Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Anton Yelchin Er Død

2. juli 2016 af Jesper Poulsen Skriv en kommentar

Anton Yelchin Er Død billede

Det unge Hollywood-håb er død efter en tragisk ulykke. Yelchin blev blot 27 år gammel.

Det var Yelchins jeep som ved et uheld rullede mod ham og desværre klemte al liv ud af den unge skuespiller op ad en mur. Yelchin var i gang med flere filmprojekter, og det var da man registrerede hans manglende fremmøde på settet, at kollegerne blev urolige. Yelchin blev fundet død på sin bopæl.

Som alle andre håbefulde skuespillere medvirkede Yelchin i en række mindre roller i begyndelsen af sin karriere, men den særlige stemme og de mange krøller var svære at stå for. Snart fik Yelchin foden indenfor i branchen og nåede alene i 2001 at spille sammen med Robert De Niro (15 Minutter), Morgan Freeman (Edderkoppens Spind) og Anthony Hopkins (Hearts In Atlantis). Vejen var banet, og du har helt sikkert set - eller hørt - Yelchin siden da. Hvis du er til Star Trek, så spiller Yelchin rollen som Chekov. Du har nok også spottet ham i Terminator: Salvation, hvor han leverede den unge udgave af Kyle Reese. Du husker ham sikkert også fra den pudsige Mel Gibson-film The Beaver.

Yelchins nasale og meget voksne stemme kom ham også til gavn, når der skulle lægges stemmer til populære animationsfilm. Han er f.eks. lyden af den smølf som altid er klodset i de to Smølferne-film. Yelchin har også medvirket i Piraterne og Oppe På Valmuebakken. Du kan læse mere om ham i anmeldelserne af The Driftless Area og Burying The Ex, som dukker op på CinemaOnline inden længe.

Æret være Anton Yelchins minde.banner
Overskrift Højre Block
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...
Monkey Man
Immaculate
Fire døtreKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...