Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Civil War
Civil War billede

For Evigt
Hammarskjöld


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Aquamarine

16. juni 2006 af Kasper Warrer Krogager

4 stjerner Skriv en kommentar

Aquamarine billede

Havfruerne er tilbage på det store lærred i et ganske magisk og fint eventyr

Aquamarine er en ganske sød og fin fortælling om pigerne Claire (Emma Roberts) og Hailey (Joanna "JoJo" Levesque), de 2 piger på 13 år finder dagen efter i deres swimmingpool en vaskeægte havfrue ved navn Aquamarine (Sara Paxton). Aquamarine er skyllet i land under et voldsomt uvejr foresaget af hendes far. Forældreløse Claire bor hos sine bedsteforældre i Florida, det er sommerens sidste weekend og Hailey flytter snart til Australien med sin mor. Begge piger ser desværre ikke særlig lys på fremtiden, men det er måske snart slut, for hvis man hjælper en havfrue får man 1 ønske og Aquamarine har hårdt brug for hjælp da hun er stukket af hjemmefra. For at komme ud af det tvangsægteskab som hendes far har sat op til Aquamarine skal hun bevise overfor hendes far at ægte kærlighed findes og ikke kun er en myte. Aquamarine får straks et godt øje til den lokale livredder Raymond (Jake McDorman) som de 2 piger også (forgæves) drømmer om. De 2 piger begynder straks at indvie Aquamarine i de tonsvis af teen-blade som de læser og citierer fra hver dag. Derudover skal Aquamarine have ny frisure og tøj, men også passe på den forkælede rigmandsdatter Cecilia som har fået Ramonds fulde opmærksomhed indtil nu. Som en slags omvendt vampyr kan hun omgås mennesker i dagslys uden sine finner, men ligeså snart solen går ned får hun sine finner tilbage. Pigerne håber på at så længe de kan holde Aquamarine skjult om natten ja så er der gode chancer for at alle får deres ønsker opfyldt.

Hvis man er til sukkersød musik, skrålende skrig, latter og et par enkle små sjove indslag - ja så er du ikke helt gal i byen. Filmen er simpelthen bare for (sukker)sød så man tilmed for det dårligt over al den sødme filmen indenholder fra start til slut. Utroligt nok byder filmen også på en overraskelse, desværre i en (sukker)sød retning, men okay Aquamarine er helt klart til det yngre og familie publikumet som ganske sikkert går ind hos, men man skal ikke forvente det helt store i denne film.

Aquamarine byder også på nye ansigter som os gør det okay, der bliver til tider bare overspillet og det gør ærlig talt ondt i ens ører. Den følelse som de fleste nok ville få efter at have set den her film ville nok være noget som kærlighedens sande værdi, bedste veninder og det ene og det andet. Det er skam os godt nok.

Jeg har givet stjerner fra en ung pige`s synspunkt da alt andet ikke ville være fair.

Titel: Aquamarine
Original Titel: Aquamarine
Premieredato: 16. juni 2006
Instruktør: Elizabeth Allen
Skuespillere: Emma Roberts, Joanna
Spilletid: 104 min.
Selskab: Fox Film 2006
Genre: Familie
Link: http://www.aquamarinemovie.com


banner
Overskrift Højre Block
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...