Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

The Hunger Games...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Arrow Sæson 6

4. marts 2019 af Nikolaj Sonqvist

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Arrow Sæson 6 billede

16 timers god underholdning til de kedelige og grå dage.

Hvis man er trofast seer af Arrow, så bliver man på mange punkter ikke skuffet. Sæson 6 lever dog ikke helt op til den forrige sæson, men stadig klart værd at se. Der er fire Crossover episoder, hvor Arrow, Flash, Supergirl og Legends of Tomorrow bliver blandet sammen.

Mange syntes måske at disse afsnit er fantastiske, men jeg syntes personligt, at de er ret irriterende. Man er nød til at følge med i alle ovenstående serier for helt at forstå de fire crossover episoder og det er meget udfordrende tidsmæssigt – specielt hvis man kun synes om den ene eller den anden serie.

Oliver Queen (Stephen Amell) har fået en ny rolle - nemlig faderrollen. Han er blevet fuldtidsfar for Jack på 10 år. En rolle han gør alt for at udfylde til perfektion, men det er bestemt ikke nemt, når man også borgermester i Star City og samtidig skal skjule sine natlige udskejelser som selvtægtsmand.

Star City får blandt andet besøg af en ny skurk Cayden James, en superhacker, hvis mål er at hævne hans søn og dermed udslette Star City og en gammel skurke bekendt, Ricardo Diaz hvis mål er at overtage Star City.
Team Arrow finder dog ud af at Ricardo Diaz er smartere og mere beregnende end først antaget. Der dukker også nogle gamle bekendtskaber op i form af Deathstroke samt Roy Harper.

I birollerne ser vi Black Canary (Juliana Harkavy), Wild Dog (Rick Gonzalez) og Mr. Terrific (Echo Kellum), som begynder at stille spørgsmål ved Green Arrows måde at lede Team Arrow. John Diggle har sine egen dæmoner at kæmpe med og samtidig begynder han også at værre kritisk overfor Olivers måde at klare tingene på.

Skuespillerensemblet bliver hele tiden korrigeret og nye personer kommer til, imens gamle springer til og fra. Jeg vil dog i den sammenhæng gerne give stor ros til, hvordan forfatterne får de nye personer til at glide ind så nemt uden de er overflødelige og kedelige.

Til gengæld bliver det en smule langhåret til tider at se gamle ansigter, der dukker op igen, enten fordi de var døde og på mystisk vis er kommet til live igen. Det virker bare som om de ikke lige ved, hvad der skal ske og så er det da nemt, at kaste en gammel kending ind i ligningen. Dog med lidt tvist, så der kan komme lidt drama og nye udfordringer i gruppen.

Hvis man skal se på hele sjette sæson, må jeg sige, at det er en værdig tilføjelse til den overordnede serie. Den når ikke samme højde som den forrige sæson, men det er heller ikke helt ned ad bakke. Samlet set er det lidt over 16 timers god underholdning til de kedelige og grå dage.

Titel: Arrow Sæson 6
Original Titel: Arrow Season 6
Premieredato: 6. december 2018
Instruktør: John Behring, James Bamford
Skuespillere: Paul Blackthorne, Susanna Thompson, David Ramsey, Rick Gonzalez, Katie Cassidy, John Barrowman, Willa Holland, Manu Bennett, Stephen Amell, Emily Bett Rickards, Juliana Harkavy, Colton Haynes, Echo Kellum
Spilletid: 929 min.
Selskab: Twentieth Century Fox Home Entertainment Warner Bros, 2018
Genre: Action , Adventure , Krimi


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...