Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Civil War
Civil War billede

For Evigt
Hammarskjöld


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Astrid Lindgrens Jul.

26. december 2007 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Astrid Lindgrens Jul. billede

Astrid Lindgren har inspireret og leveret historier til mange gode Tv-serier og film. På denne fine udgivelse er julescenerne samlet. Det er dejlig og uforfalsket julehygge, for hele familien.

Hvis du trænger til en god omgang god gammeldags og ganske ægte julehygge så er det bare om at følge med når alle Astrid Lindgrens kære karakterer fejre den traditions bundne højtid på deres helt egne måder.

Astrid Lindgrens Jul er et sammenklip af mange af de julescener der findes i de talrige historier der er blevet filmatiseret.

Alle de kærer personligheder er med.

Madicken der bor på Junibakken, vil give hendes fattige nabo og bedste ven Abbe en god julegave. Det skal være noget fint og noget Abbe bliver rigtig glad for.
Kitty Kry fejre også jul, og som en del af traditionen hjælper hun også i år mormor med at sælge karameller på byens julemarked.
Hos verdens stærkeste pige Pippi Langstrømpe er der som altid gang i den. Hr. Nilsson hjælper med at bage brune kager og så kommer hendes venner Tommy og Annika på besøg med en julegave til hende.
Stine der bor på Krageøen har rigtig meget lyst til en kokosbolle. Derfor sælger hun troldungen for 1 krone. Men Stine får dårlig samvittighed, og pludselig smager bollen ikke så godt som hun havde regnet med.
Emil fra Lønneberg, vil som altid gerne gøre alting godt. Han inviterer alle fattiglemmerne fra fattiggården hjem på Katholt til den helt store julefrokost. Ikke noget der i første omgang falder i god jord hos resten af familien.
Lotte bor i Ballademagergade og hun ønsker sig brændende et juletræ, for det er da ikke en rigtig jul uden juletræ juleaften?
Også Ronja Røverdatter har sine juletrængsler. Under en udflugt falder hun og sidder fast i et rumpenissehul. Helt farligt bliver det da de uhyggelige skovhekse dukker op, og de er i alt andet en sød julestemning.

Man bliver simpelthen i rigtig god stemning efter at have set denne perle af en jule-DVD. Astrid Lindgrens Karakterer er udødelige, og disse gode Svenske Tv-produktioner er lige så fantastiske i dag som dengang de blev lavet, for efterhånden mange år siden.

Det er i anledning af Astrid Lindgrens 100 års jubilæum den 14. november af SF-Film udsender alle de tidligere Astrid Lindgren filmatiseringer til en nedsat pris. Samtidig støtter man ved købet SOS-Børnebyerne i Centralafrika, så nogle af pengene går også til et godt formål.

Der er ikke noget ekstramateriale at finde på denne DVD udgivelse.

Billede og lyd lever op til forrentningerne i en sammensat udgivelse som denne. Men alt i alt er kvaliteten af de forskellige film hvor de små sekvenser stammer fine.

Astrid Lindgren invitere med denne DVD dig og din fantasi på en hyggelig tur ind i hendes forunderlige univers, og der er ingen betænkning ved at takke ja. Det er ren, ufortyndet julehygge, der kan nydes igen og igen.

Astrid Lindgrens Jul er venligst stillet til rådighed af SF-Film.

Titel: Astrid Lindgrens Jul.
Original Titel: Astrid Lindgrens Jul.
Premieredato: 11. december 2007
Instruktør: Waldemar Bergendahl, Mark Levengood.
Skuespillere: Allan Edwall, Bjørn Gustafson, Bibi Andersson, Jonna Liljendahl, Inger Nilsson, Maria Persson, Per Sundberg.
Spilletid: 60 min.
Selskab: SVT. 1999.
Genre: Familiebanner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & HejrenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...