Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Franske Filmmandage
Fejø Film Festival
Svend22
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Black Panther: W...
Black Panther: Wakanda Forever billede

Alle For Fire
Hvidstengruppen ...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Audi i 2035

16. juni 2004 af Jesper Rosenberg Antonsen Skriv en kommentar

Audi i 2035 billede

Specialudviklet Audi RSQ sportscoupe til filmen ”I, Robot”

Det tyske premiummærke, Audi, har udviklet en opsigtsvækkende konceptbil eksklusivt til filmen ”I, Robot”, som har premiere i Danmark d. 13. august

Den futuristiske Audi RSQ er netop blevet præsenteret for første gang på New York International Automobile Show. Bilen, som er udviklet af Audi Design, er specieldesignet til filmen ”I, Robot”. Året er 2035, og hovedrolleindehaveren, Will Smith, spiller en detektiv som skal løse et mysterium, som kan vise sig at have alvorlige konsekvenser for menneskeheden. Filmen får premiere i de amerikanske biografer 16. juli, mens de danske biografgængere må vente til starten af august.

I fremtiden vil teknologi og robotter i mange henseender blive en betroet del af vores hverdag. I filmen ”I, Robot” bliver denne tillid brudt, men kun én mand, Will Smith, gennemskuer dette og hans kamp mod systemet begynder. Filmen viser spektakulære visuelle effekter og åbner op for robotternes verden. Filmen er instrueret af Alex Proyas (”Dark City”, ”The Crow”) og er baseret på novellesamlingen ”I, Robot” af science fiction forfatteren Isaac Asimov.

Det er første gang, at Audi har udviklet en bil eksklusivt til en Hollywood produktion. Resultatet er Audi RSQ Sportscoupe, som er en visionær fortolkning af det typiske Audi designsprog. Det har i udviklingsprocessen været vigtigt for Audi, at bilen på trods af sit ekstreme design stadig skulle kunne genkendes som en Audi. Biografgængere vil derfor kunne nikke genkendende til Audis nye trapezformede Singleframe frontgrill, som blandt andre den nye Audi A6 også har.

Audi har udviklet specielle detaljer efter ønske fra filmens instruktør Alex Proyas. Bilen, som tilhører politiet, racer ikke på hjul gennem Chicagos gader men derimod på kugler. En anden detalje er bilens to døre, som er hængslet i C-stolpen og derved åbner sig efter sommerfuglsprincippet. Udover konceptbilen Audi RSQ har Audi også stillet serieproduceret biler til rådighed i filmen. Bilerne, hvis design dog er stærkt forandret i filmen, kan ses i forskellige trafikscener.

Med dette projekt er Audi startet på et nyt kapitel indenfor filmverdenen. Audi har før stillet serieproducerede biler til rådighed i store filmproduktioner, men det er første gang, at mærket med de fire ringe har udviklet og produceret en bil eksklusivt til en filmproduktion.


banner
Overskrift Højre Block
Trold (Netflix)
Rimini
Andor (Disney+)
Bardo: False Chr...
Loving Highsmith
The Menu
She Said
Krysantemum
Den Milde Smerte
Ferskenlunden i ...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...