Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Avril Lavigne - My World (DVD)

18. november 2003 af Jacob M. Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar

Avril Lavigne - My World (DVD) billede

Rocktøsen Avril Lavigne er nu på banen med sin første DVD. Den indeholder en koncert fra Buffalo NY

Da Avril Lavignes debut cd Let Go udkom i september 2002, blev hun hurtig populær med hits som for eksempel Complicated. Denne DVD indeholder en koncert fra Buffalo NY, fra hendes Try To Shut Me Up Tour.

Koncerten indeholder selvfølgelig kun sange fra Avrils eneste album. Dette gør bestemt ikke noget da de fleste har ørehænger-potentiale. Derudover blander hun dem med et par rock klassikere som Knocking On Heavens Door og Greendays Basketcase. Det virker godt og giver en afveksling til Avrils noget ensformige musik, det er dog undskyldt da hun kun har udgivet én cd og repertoiret endnu ikke er så stort.
Under koncerten formår hun at få, det meget unge, publikum rimeligt med. De synger ivrigt med på sangene, og kameraerne filmer dem næsten ligeså meget som Avril. Koncerten er flot optaget, og kameravinklerne er på intet tidspunkt dårlige. Derudover er den rigtig flot klippet, og man keder sig aldrig under koncerten. Hvis der skal sættes fingre på noget er det Avrils noget stive fremtrædning på scenen. Hun står som regel bare stille og synger eller hopper op og ned i takt med musikken.

Er man en kæmpe fan af Avril Lavigne, er denne koncert ikke at komme udenom. Er man ikke kan man sagtens nyde koncerten. Men Avril Lavignes begrænsede sang repertoire, gør dog at hun må tage numre med som ikke alle er lige gode.

Ekstramateriale

Avrils Cut: En cirka 40 minutters bagom-dokumentar. Der er dog ikke meget information at hente i den. Det eneste man får at se er Avril og hendes band stå på skateboard, drikke øl og fjolle rundt imens der vises klip fra Avrils koncerter rundt om. Jeg havde ønsket noget mere informationer om tour’en og hvordan det hele bliver stablet på benene.

Outtakes: Her vises en række kamerakiks. Ikke noget der kan bruges til noget overhovedet. Jeg kan ikke helt forstå hvorfor det skulle med på DVD’en.

5 Musik Videoer: Complicated, Im With You, Knockin’ On Heavens Door, Losing Grip og Sk8er Boi. Alle præsenteret I 4:3 og stereo.

Udover ekstramaterialet på DVD’en følger der en almindelig musik CD med. Den indeholder live numre optaget hovedsagligt i Dublin men også i Bufallo og til et MTV show. En ting som burde være standard på alle musik DVD udgivelser, så man har mulighed for at høre musikken andre steder.

Karakter: 3/6


Trackliste

Sk8ter Boi
Nobody’s Fool
Mobile
Anything But Ordinary
Losing Grip
Naked
Too Much To Ask
I Don’t Give
Basket Case
My World
I’m With You
Complicated
Unwanted
Tomorrow
Knocking On Heavens Door
Things I’ll Never Say

DVDen er venligst stillet til rådighed af BMG Danmark

Titel: Avril Lavigne - My World
Original Titel: Avril Lavigne - My World
Premieredato: 11. marts 2003
Genre: Andet
Link: http://www.avrildvd.com




banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...