Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Beck 24 . I Guds navn.

16. oktober 2007 af Kristian Jensen

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Beck 24 . I Guds navn. billede

Fremragende afslutning på en fantastisk serie…

En paparazzifotograf findes brutalt myrdet. Martin Beck (Peter Haber) bliver sat på sagen, der hurtig viser sig at være en svær omgang. Der umiddelbart ikke noget motiv for mordet, der virker tilfældigt og irrationelt. Det bliver ikke nemmere af, at Beck må undvære sin sædvanlige makker, Gunvald (Mikael Persbrandt), der ikke længere kan holde til arbejdet som politimand.
Opklaringen er næsten gået i stå, da historien tager en voldsom drejning. I det der nok bedst kan beskrives som et af seriens største plot-twists, kommer Beck på sporet af en kristen fundamentalistisk gruppe kaldet Lots Broderskab. Noget tyder på, at broderskabet er forbundet med mordet på fotografen.

Siden 1997 har Peter Haber og Mikael Persbrandt guidet os igennem kringlede mordgåder i rollerne som Martin Beck og Gunvald Larrson. De to betjente har sammen gået igennem tykt og tyndt i retfærdighedens tjeneste. Den 24. film i rækken markerer, ind til videre, afslutningen på den svenske kriminalsaga.
Som altid er skuespillet godt og veloplagt. Dog stjæler Mikael Persbrandt gang på gang billedet fra de andre skuespillere i rollen som Gunvald. Karakteren er kendt for at være kynisk og benhård. Men i ”I Guds navn” kommer man for første gang ind bag facaden på den bryske betjent, der for første gang viser tegn på svaghed.
Peter Haber og Stina Rautelin viser ligeledes en anderledes og mere følsom side af deres karakterer Martin Beck og Lena Klingström.
Historien er god og spændende opbygget. Instruktøren og Beck-veteranen Kjell Sundvall får rundet serien fint af. Dog er der enkelte spørgsmål, der forbliver ubesvarede. Værst er nok, at man ikke får svar på, om romancen mellem Gundval og Becks datter Inger (Rebecka Hemse) forbliver uforløst.
Serien om Martin Beck har budt på mange forskellige film af forskellige instruktører. Ikke alle er sluppet lige godt fra opgaven. Men en ting er sikkert. Serien om Beck er en af de mest velproducerede og velspillede skandinaviske politiserier i nyere tid.
Om der kommer endnu en sæson af Beck film vides endnu ikke. Mikael Persbrandt har meddelt at denne sæson ville blive hans sidste, så mon ikke serien stopper her?
Med ”I Guds navn” får vi taget en værdig afsked med Beck, Gundvald, Grannen og alle de andre. Filmen står som en af de bedste i serien overhovedet, og jeg kvitterer med 5 store onz-stjerner herfra.

Der er ikke noget ekstramateriale til Beck 24. I Guds navn.

Filmen er tekstet på: Dansk, svensk for hørehæmmede, norsk, finsk og engelsk.
Lyden er i Dolby 5.1 og dts.
Billedet er i 16:9 Anamorfisk Widescreen 1.85:1

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Beck 24 . I Guds navn.
Original Titel: I Guds Namn
Premieredato: 10. oktober 2007
Instruktør: Kjell Sundvall
Skuespillere: Peter Haber, Mikael Persbrandt, Stina Rautelin, Ingvar Hirdwall, Ing-Marie Carlsson, Rebecka Hemse, Måns Nathanaelson, Marie Göranzon
Spilletid: 89 min.
Selskab: Filmlance International AB 2006 /Nordisk Film 2007
Genre: Thriller
Link: http://www.beckfilm.se/


banner
Overskrift Højre Block
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5 (...
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...