Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

For Evigt
For Evigt billede

Hammarskjöld
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Bedrag

4. november 2007 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Bedrag billede

Bedrag er en spændende spion thriller, der indeholder mesterligt skuespil i form af Chris Cooper som muldvarpen Robert Hanssen.

Den unge FBI agent Eric O’Neill (Ryan Phillipe) drømmer om at lave noget andet end det lidt monotone overvågningsarbejde han til daglig sidder og roder med. En dag bliver han kontaktet af Agent Kate Burroughs (Laura Linney). Hun arbejder i den højeste ende af firmaet, og vil bruge den unge og friske agent til en stor opgave der nok skal give ham spænding i hverdagen. Eric O’Niell får til opgave at overvåge den hærdede agent Robert Hanssen (Chris Cooper). Hanssen er nemlig under stærk mistanke for at videregive fortrolige oplysninger, der i værste fald kan bringe nationens sikkerhed i fare. O’Niell og Hanssen bliver hurtigt gode venner, og Hanssen tager den unge agent under sine vinger. O’Niell må nu bruge sin spirrende fortrolighed til den dødsensfarlige dobbeltagent, som en måde hvorpå han kan afsløre hans sande identitet. Det bliver et farligt spil, og snart ønsker den unge agent, at han blot var blevet ved hans gamle arbejde.

Instruktøren Billy Ray har skrevet en del filmmanuskripter og instrueret den udmærkede Shattered Glass fra 2003. med Breach fortsætter han den realistiske stil, og denne gang er det lykkedes til UG. Breach er baseret på en virkelig sag, og derfor har instruktøren også lagt stor vægt på at holde den på et så realistisk filmisk plan som muligt. Det er lykkedes ganske godt og, Breach er uden tvivl hans bedste film til dato.

Chris Cooper der spiller agent Robert Hanssen, er en solid birolle skuespiller der altid levere en god præstation. Hans solide præstationer kan nydes indenfor de fleste genrer, da han efterhånden har medvirket i den del store Hollywood produktioner. Så er du efter at have set Breach blevet fascineret af denne spændende skuespiller kan han også til fulde nydes i film som American Beauty, Orkide-Tyven, Jarhead og i de 3 film om Jason Bourne.

Eric O’Niell bliver spillet af den unge Ryan Philippe, der med denne rolle træder over i en lidt mere seriøs stil, end flere end hans tidligere film. Ryan Philippe har før medvirket i film som Antithrust og Cruel Intentions, men har også haft roller i både Crash og Gosford Park.

Breach er Chris Cooper’s film. Hans portræt af den udspekulerede muldvarp er fremragende, og filmen fanger først for alvor da hans stærke karakter kommer med. Chris Cooper stjæler enhver scene han medvirker i, og udspiller med længder den knapt så karismatiske Ryan Phillipe, der ellers kæmper en gæv kamp for bare at få en smule dybde i hans unge agent.
Et af filmens minuser er at det virker en smule utroværdig, at en ung fyr kan afsløre en gammel garvet dobbelt agent som Hanssen. Men det være sagt indeholder manuskriptet mange spændende scener, og historien holder et relativt stramt fortæller tempo fra ende til anden.
Det er rart at se, at instruktøren ikke er forfaldet til at skrue op for tempoet, og derfor ikke har proppet et par biljagter og tunge skydevåben ind, for at pifte historien lidt op. Breach fortælles på en realistisk måde, og derfor virker det også overbevisende, når vi ser de problemer de 2 agenter har med deres dobbeltspil. Breach er bestemt en god spionthriller der nok skal få dig ud på kanten af sædet i ny og næ. Men frem for alt skal man bare læne sig tilbage og nyde Chris Cooper’s sublime skuespil.

Ekstramateriale.

Der er masser af spændende ekstramateriale på denne DVD udgivelse. Der er mulighed for at se ikke mindre end 8 slettede scener og 2 alternated Scenes. Ikke dem alle har lige stor relevans, men det er bestemt spændende at se dem igennem. Der er også 3 små programmer om filmen: Breaching the truth – The making of Breach, Anatomy of a character og The mole, plus filmens trailer, en sjov B-Roll montage og en håndfuld trailers til andre film fra Warner Brothers. Ekstramaterialet er generelt spændende, og giver et fint indblik i den måde filmen er sat sammen på.
Samlet karakter for ekstramaterialet bliver 4 ud af 6 mulige stjerner.

Både billede og lyd er godt overført, og det er muligt at se filmen med Danske, Svenske, Norske og Finske undertekster.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Sandrew Metronome.

Titel: Bedrag.
Original Titel: Breach.
Premieredato: 30. oktober 2007
Instruktør: Billy Ray.
Skuespillere: Chris Cooper, Ryan Philippe, Laurta Linney, Gary Cole, Caroline Dhavernas, Kathleen Quinlan.
Spilletid: 110 min.
Selskab: Universal Pictures. 2007.
Genre: Thriller
Ryan Phillipe og Chris Cooper som de 2 agenter der spiller hver deres farlige dobbeltspil.
Ryan Phillipe og Chris Cooper som de 2 agenter der spiller hver deres farlige dobbeltspil.
Engelsk DVD cover til breach.
Engelsk DVD cover til breach.


banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & HejrenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...