Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Bestselleren Erik Menneskesøn på vej til det store lærred

16. september 2014 af Jesper Rosenberg Antonsen Skriv en kommentar

Bestselleren Erik Menneskesøn på vej til det store lærred billede

Nordens udgave af “Ringenes Herre” er i fuld gang med at blive til virkelighed. 40 engagerede filmfolk er for alvor gået i gang med at bringe den populære saga om Erik Menneskesøn til live.

Det myldrede med filmfolk, skuespillere, statister og frivillige på Ribe Vikingecenter i weekenden. Næsten 100 mennesker var til stede i de idylliske omgivelser for at filme den trailer, der skal gå forud for filmatiseringen af Erik Menneskesøn, Lars-Henrik Olsens populære bøger om drengen Erik, der kommer til Asgård og møder aserne.

Traileren er indtil nu finansieret via donationer på crowdfundingsiden Indiegogo. Det er lykkedes at samle næsten 40.000 kr ind, så der er ikke langt til målet på 50.000. Formålet med traileren er at vise visionen bag projektet, og hermed gøre det muligt at tiltrække de rigtige samarbejdspartnere til den store film. Hele holdet bag filmatiseringen arbejder lige nu gratis, drevet af engagement og kærlighed til fortællingen om Erik Menneskesøn.

”Filmen trækker mange tråde til begivenheder rundt omkring i verden lige nu: intolerance over for dem der er anderledes samt de uskyldige der rammes af krig og ufred. Det faktum gør filmen meget vigtig for mig at lave” siger instruktør og manuskriptforfatter Edith Tvede Byg - Fabritius.

Filmene bliver et skandinavisk projekt hvor aserne spilles af norske skuespillere, jætterne af svenske, og det tredje gudefolk, vanerne, af danske. De forskellige nationaliteter giver kød til både filmens univers og trækker tråde til en fælles, oldnordisk kulturarv.

“Jeg tror det bliver fantastisk at se netop det på film, i den storslåede skandinaviske natur, med det specielle fine lys i Norden, og i øvrigt meget mere imod det autentiske og naturtro udtryk. Som jeg ser det, har vi gang i noget der er helt nyt, og noget der rammer mange i hjertet.” siger Edith Tvede Byg - Fabritius.

Edith Tvede Byg - Fabritius har udviklet på filmene, deres visuelle udtryk og produktionen, siden hun fik rettighederne i 2008.

“Jeg har brugt de sidste seks år på at udvikle konceptet her, og jeg tror ikke vi får det rigtige ved at lave fuld animation, børnefilm eller tv-serie ud af det. Vi skal servere eventyret ufiltreret, så de mange, mange mennesker der elsker bøgerne får en fuld og mættet oplevelse. Det er det jeg arbejder hen imod.”

Den første film vil bære navnet ”Erik Menneskesøn” - på engelsk, “Erik and the Gods”.


Link: https://www.indiegogo.com/projects/erik-and-the-gods-teaser/
banner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Ønsket
Maestro
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært ÅrKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...