Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Bleed for This

12. januar 2017 af Sofie Svane

5 stjerner Skriv en kommentar

Bleed for This billede

Gribende fortælling om boksehistoriens mest utrolige comeback.

Bokseren Vinny Pazienzas (Miles Teller) attitude er ikke til at skyde igennem, da han kæphøj stiller op til titelkamp mod Roger Mayweather. Til trods for attituden lider han sit største nederlag i bokseringen, og når knap at forlade arenaen, før hans promoter på åben tv-skærm råder ham til at stoppe karrieren.

Modet er dog ikke pillet af Vinny, der i stedet skifter træner og rykker to vægtklasser op.

Det bærer frugt, og han bokser sig hurtigt til sejr. Men glæden er kortvarig. Få dage efter brækker han nakken i en fatal bilulykke, og det er uvist, om han vil komme til at kunne gå igen. Hele vejen rundt råder læger, familie og træner Vinny til at opgive boksekarrieren. Men Vinny vil ikke give op og insistere i stedet på en risikofyldt behandling, der indebærer at han får skuret et metalstativ fast på hovedet, så nakken kan vokse naturligt sammen.

Det bliver starten på en af boksehistoriens mest spektakulære comebacks, og Vinny begynder i all hemmelighed at genoptræne i familiens kælder med hjælp fra sin træner Kevin Rooney (Aaron Eckhard).

Bleed for This bygger på den sande historie om bokseren Vinny Pazienzas utrolige boksekarriere og comeback. Det er en gribende historie om mod, vilje og tro på at det tilsyneladende umulige kan lade sig gøre.

Filmen er velkomponeret og fokuserer mere på Vinnys personlige kamp end boksningen i ringen, selvom vi (heldigvis) ikke bliver snydt for et par velkomponerede runder boksekamp.

Det er Miles Teller (Whiplash) der spiller Vinny. Han leverer gennemført skuespil og tilføjer dybde til sin karakter, der viser den smertefulde kamp tilbage i ringen.

Aaron Eckhart spiller den legendariske træner Kevin Rooney, der på trods af et stigende alkoholproblem og ublu modvillighed mod at træne Vinny, ender med at blive hans største støtte til at komme tilbage i ringen.

Familien er fyldt af originaler og særligt forældrene skinner igennem som karakterer. Moren (Katey Sagal) der er for nervøs til at se Vinnys kampe direkte, og faren (Ciaran Hinds) der gennem hver eneste boksekamp står i Vinnys hjørne af ringen og bogstaveligt talt råber ham gennem kampen.

Det er en inspirerende fortælling, og det er tydeligt, at der ligger grundigt forarbejde og research bag. Filmen foregår i 80’erne og er pakket godt ind i 80’er soundtrack og kulisser der viser, hvordan det var at være Italiensk/Amerikansk bokser overthere i 80’erne. Bleed for This har en rå kant, som virkelig klæder den og minder om at nogle kampe er værd at tage på trods af alle odds.

Titel: Bleed for This
Original Titel: Bleed for This
Premieredato: 12. januar 2017
Instruktør: Ben Younger
Skuespillere: Miles Teller, Aaron Eckhart, Katey Sagal, Ciaran Hinds
Spilletid: 117 min.
Selskab: Angel Films
Genre: Drama


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...