Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den, Der Lever S...
Den, Der Lever Stille billede

John Wick: Chapt...
The Fabelmans
Livsvidner - Gud...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Blodsugerens Rædselsnat.

24. november 2010 af Henrik Andersen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Blodsugerens Rædselsnat. billede

Ganske ligegyldig historie der ikke har meget at byde på udover lidt nøgenhed og et par afhuggede hoveder. Men selv dette fremstår kedeligt.

En teater-gruppe har spillet sin sidste forestilling, men bliver inviteret ud på en lille rejse af en mystisk Greve (Giacomo Rossi Stuart), der lokker hele gruppen, og deres manager Samuel til weekendophold på hans slot, der ligger på en ø i det stormfulde hav. Greven er meget intresseret i den yndefulde og barmfager Evelyn (Patrizia De Rossi), da det viser sig, at hun ligner hans forsvundne hustru. Slottets butler Jefferson, fortæller gruppen at Grevens familie har en mørk historie bag sig. Både Grevens far og hans bedstefar dræbte deres koner ved at skære hovedet af dem med en dolk, der til og med stadigvæk har sin plads på slottet. Alle i gruppen bliver nervøse, og da de en efter en mister deres hoveder, breder der sig en ubehagelig stemning på det ellers så fredelige slot. Spørgsmålet er bare hvem der står bag? Er det greven, der går i hans forfædres fodspor?, er det butleren eller måske den stramme tjenestepige Miss Sybil?

Instruktøren Alfredo Rizzo formår på ingen måde at puste liv i denne gotiske kriminal gåde. Historien løber langsomt ud i sandet, og ingen af karakterene er særlig spædende. Så ideen med at tilføre Blodsugerens Rædselsnat lidt lesbisk sex for at peppe den en anelse op, virker umiddelbart som en ganske god løsning, i forhold til at trække publikum til. Men også dette forkludre Alfredo Rizzo. Selv de scener der skulle virke sprøde og fornøjelige på husarene og andre lidermåse, bliver slatne og ligegyldige, og da hele gåden om Greven og hans forsvundne hustru tilsidst bliver afsløret, sidder man bare og er fuldstændig ligeglad.

Hvis så bare der havde været en anelse komik i historien. Men nej, Blodsugerens Rædselsnat tager sig selv meget seriøst, og det skal man passe på med, når man ikke har en bedre historie at byde ind med, og nogle bedre skuespillere på sit hold. Seriøsiteten kvæler det sidste liv i denne slappe gotiske sex-gyser, der måske prøver at sælge sit indhold på blod, vold og lesbisk sex, men når alt kommer til alt blot er en dårlig Italiensk genrefilm, med et mere eller mindre talentløst hold foran og bag kameraet.

Ekstramateriale.

Ekstramaterialet er tyndt og består af et slideshow med billeder fra filmen og et ellers ganske udmærket trailershow med andre udgivelser fra Another World Entertainment.

Ekstramaterialet får 1 stjerne ud af 6 mulige.

Filmen er ganske pænt overført, og har de slidmærker det kan forventes af en film af denne art.

Lyden kan høres i Dolby Digital 2.0 og Blodsugerens Rædselsnat kan ses med Danske, Svenske, Norske og Finske undertekster.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

Titel: Blodsugerens Rædselsnat.
Original Titel: The Bloodsucker Leads The Dance.
Premieredato: 16. november 2010
Instruktør: Alfredo Rizzo
Skuespillere: Patrizia De Rossi, Femi Benussi, Luciano Pigozzi, Krista Nell, Giacomo Rossi Stuart
Spilletid: 85 min.
Selskab: 1975
Genre: Gyserbanner
Overskrift Højre Block
John Wick: Chapt...
The Fabelmans
Revir
Vi er Rusland, C...
Boston Strangler...
A Journey and th...
Dreaming Arizona...
The Last Of Us (...
The Inspection
Knock at the CabinKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...