Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Nattevagten - Dæ...
Nattevagten - Dæmoner Går I Arv billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Børn vælger teamwork og sammenhold med Thunderbirds

1. juni 2017 af Ronnie Bisgaard Mortensen Skriv en kommentar

Børn vælger teamwork og sammenhold med Thunderbirds billede

Action og redningsserien Thunderbirds topper i kategorien børneserier på Viaplay Danmark

Genopfindelsen af den ikoniske børneserie Thunderbirds har haft success med lanceringen af første sæson på ViaPlay. Ikke nok med at have fået fantastiske anmeldelser på TV kanalen DR Ultra, hvor den første sæson har været vist, så er Thunderbirds blandt top 10 i børneserier på Viaplay. Serien fremhæver i høj grad samarbejde og vigtigheden af et godt sammenhold.

Hver gang en katastrofe rammer, kommer International Rescue til undsætning! Fra deres skjulte ø i det sydlige Stillehav, flyver de fem Tracy brødre i banebrydende Thunderbirds-fartøjer fra det dybe hav til det yderste rum – alt for det formål: at hjælpe andre i nød.

Passionen for at hjælpe andre er dét, der bringer de fem brødre sammen. Tracy familiens samarbejde og sammenhold er, hvad der skal til for at hjælpe og bekæmpe fare i året 2060. Deres uselviske heltemod og tapperhed er legendarisk og hvor end der er problemer, er International Rescue klar til at hjælpe.

50 år efter den første TV debut, har ITV Studios og New Zealand baseret Pukeko Pictures genopfundet den klassiske Thunderbirds serie i samarbejde med verdenskendte Weta Workshop (Avatar, King Kong, Ringenes Herre).

Denne genopfindelse af den ikoniske serie er blevet produceret ved brug af den unikke blanding af CGI animation og live-action model-sæt. Pukeko Pictures og Weta Workshops banebrydende kreative og tekniske, leverer et helt nyt niveau af et animeret action eventyr for nutidens publikum. Dette samtidig med kærligt at hylde arven fra den klassiske serie.

Sæson 1 har haft stor success, Thunderbirds har vist, at samarbejde i familien og sammenhold skaber styrke. Entusiaster over hele landet venter nu spændt og tålmodigt på den anden sæson, der vil blive vist på DR. Viaplay tilbyder et gensyn med hele første sæson, som også er tilgængelig for download. Hele sæson 1 blive genudsendt på DR over sommeren.



banner
Overskrift Højre Block
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...