Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Hammarskjöld
Hammarskjöld billede

For Evigt
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Bon Jovi: This left feels right LIVE (DVD)

16. marts 2004 af Aino Bredtved

6 stjerner Skriv en kommentar

Bon Jovi: This left feels right LIVE (DVD) billede

Sådan har du aldrig hørt Bon Jovi før – helt klart en must have udgivelse!!!

Hvad kan man muligvis finde på, når man i to årtier har erobret hele verden og vundet enhver pris, man muligvis kan vinde? Man kan lave noget, der er helt og aldeles anderledes end alt man nogensinde før har lavet. Som Jon synger: ”I’ve seen a million faces and I’ve rocked them all”

Bon Jovi har siden 80’erne været et af verdens absolut største rockbands, og ikke uden grund, hvis du spørger mig – jeg er nok en af Danmarks mest inkarnerede fans. De har ikke udgivet en plade/CD, som jeg ikke har i samlingen. Jeg bliver aldrig nogensinde træt af deres sange eller deres måde, at fremføre dem på. Jeg tror faktisk, at jeg stadig vil sidde og høre Bon Jovi som 70-årig.

Bon Jovi har nu genopfundet nogle af deres store hits og fremfører dem på en helt ny måde. Vi er her inviteret til en akustisk intimkoncert optaget på Borgata Hotel Casino & Spa i Atlantic City i hjemstaten New Jersey, 14. og 15. november 2003.

Jeg tænkte ”ok, lækkert” og forventede nok noget i stil med hedengangne tiders unplugged version af Wanted Dead or Alive, der fik jeg nok noget af en overraskelse – men er du gal, hvor lyder det godt. Det er som at høre helt nye sange og naturligvis med Jons ultimativt vidunderlige stemme på en helt anderledes og meget intim måde.
Når det så er sagt, må jeg dog indrømme, at specielt sange som Bad Medicine, You give love a bad name, Livin’ on a Prayer og I’ll be there for you vil jeg til enhver tid foretrække i den originale version, men sådan har man jo sine yndlingsnumre, der helst ikke skal pilles for meget ved, selvom det lyder virkelig godt.

Til gengæld har BJ-drengene for en gangs skyld taget et covernummer til sig, de spiller den gamle Dr. Hook-klassiker Sylvia’s Mother så jeg er sikker på, at selv Ray Sawyer må knibe en tåre med sit ikke-tildækkede øje. For uanset hvad kan han aldrig nogensinde lægge så meget følelse i sin stemme som Jon kan! Jeg er vild med den mand – hvilket ikke skinner lidt igennem her, er jeg sikker på ;o)

Love for sale, Blood on Blood og Keep the Faith er simpelthen forrygende i denne version. Last man standing og Thief of Hearts er nogle nye, voksne og følsomme BJ-sange Last Man Standing handler om, hvor kommerciel og tilrettelagt nutidens musik er, hvor svært det er for nye unge talenter at komme frem i denne computeriserede verden, hvor svært det vil være for de nye musikere, at sælge 100 millioner plader osv. En drøngod skæring, som godt kunne gå hen og blive stor.

Det er svært at fremhæve det ene nummer frem for det andet, for det er jo smag og behag, jeg vil bare sige, at dette er kræs for kendere. Og kenderne må jo være os, der er blevet voksne med Bon Jovi, eller bare de, der har forstand på god musik.

Det bliver også til en halv times tid i selskab med bandet Off the Record, sådan lidt godbidder før showet, møde med fans, Jon med sin computer mm.
Glimrende. Eneste kritikpunkt er, at det havde været lidt sjovere, at høre dem tale hele tiden, selv der er god musik på i de første 5 minutter – men det er jo deres egen musik, så det går alligevel.

DVDen får 6 stjerner for sin originalitet.

Ekstramateriale: (Bonus DVD)

WOW Sådan kan ekstramateriale altså også være hmmm det lader virkelig til, at Bon Jovi er helt fremme i skoene mht. interaktivitet og fanpleje – spil f.eks poker med drengene. Og vær fortrøstningsfuld, for hvis du ikke er god til poker, kan jeg fortælle, at jeg tror dealeren favoriserer os fans, man får nemlig en ret god hånd næsten hver gang, og belønningen er frit valg mellem 6 numre (clips) fra Bon Jovi Live i Hyde Park i London – numrene kan også høres, hvis ikke man gider pokerspillet, de kan nemlig vælges i Video Jukebox.

Derudover er der Q&A – spørgsmål og svar til og fra alle 4 bandmedlemmer mens de sidder og spiller poker, sjældne optagelser, som man ellers aldrig ville have mulighed for at se, man ser hvor meget de hygger sig sammen selv efter 21 år. Ja, meget er sket siden Jon i ’83 arbejdede for 50$ om ugen i Power Station studierne som runner, kaffehenter mm. ;o)

Jon mener i øvrigt, at denne udgivelse er Richie Samboras fortjeneste, da det er ham, der ligesom er ophavsmand til mange af idéerne.

Directors view er en sjov måde at se dele af koncerten på. Skærmen er delt op i 9 felter med alle de forskellige vinkler, der blev optaget i – tænk engang hele 9 forskellige vinkler af Bon Jovi – det kan vi lide!

Sidst men ikke mindst er der en del snapshots af gutterne, ærgerligt, at man ikke lige kan gemme dem som screensaver på sin computer, men sådan er det jo.

Der følger ingen tourne i kølvandet på hverken denne udgivelse eller på cd udgivelsen, der er heller ingen promotiontour, derfor er det bl.a. os fans, der skal promovere dette og det er hermed gjort fra min hånd. I hvert fald bør man helt sikkert investere i denne Limited Edition DVD hurtigst muligt, ellers vil man bare ærgre sig i årevis.

Lad dig rive med af Bon Jovi og denne vidunderlige DVD - Bon Voyage!

6 stjerner med stor pil opad for ekstramaterialet.

Trackliste:
Love For Sale
You Give Love A Bad Name
Wanted Dead Or Alive
Livin’ On A Prayer
It’s My Life
Misunderstood
Lay Your Hands On Me
Someday I’ll Be Saturday Night
Last Man Standing
Sylvia’s Mother
Everyday
Bad Medicine
Bed Of Roses
Born To Be My Baby
Keep The Faith
Joey
Thief Of Hearts
I’ll Be There For You
Always
Blood On Blood

DVDen er venligst stillet til rådighed af Universal Music Danmark.

Titel: This left feels right
Original Titel: This left feels right
Premieredato: 2. februar 2004
Genre: Andet
Link: http://www.bonjovi.com
Suk! Hvor er han dog dejlig, selv som 41-årig
Suk! Hvor er han dog dejlig, selv som 41-årig
Mere suk!
Mere suk!


banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...