Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Buffy the Vampireslayer Season 2.

28. februar 2006 af Søren Rasmussen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Buffy the Vampireslayer Season 2. billede

Efter at The Master blev besejret skulle man tro at fred og ro sænkede sig over et tilsyneladende idylisk Sunnydale. Men intet kunne være fjernere fra sandheden. Balladen er først lige begyndt.

Sæson to af Buffy the Vampire Slayer ligger stille ud med et søvnigt Sunnydale der tangerer til det kedelige efter at The Master blev besejret. Men mørkets kræfter hviler aldrig og The Master er måske ikke helt død. Sæson 2 præsenterer også to nye skurke i skikkelse af vampyrene Spike og Drusilla. Sæson 2 serverer også historien om Angels mørke halvdel Angelus og alt i alt er sæson to en dyster omgang der for alvor viser Buffy hvilke ofre livet som Slayer vil koste hende.

Tilføjelsen af karakterene Spike og Drusilla er en kraftfuld energi-indsprøjtning til serien. Som skurke komplimentere de hinanden virkelig godt. Juliet Landau som den gale vampyr Drusilla, giver serien det touch af grum vampyr som den ellers har savnet. Her er virkelig en vampyr som giver kuldegysninger med hendes kombination af Anne Rice agtig poesi og vanvid.
James Marsters er så charismatisk at han fra første scene kæmper med David Boreanaz karakter Angel om rampelyset som vampyr første-elsker. Man kan ikke andet end elske hans sarkastiske ondskab. Sammen sørger de to for at den dynamik der allerede hersker mellem medlemmerne af ”The Scooby Gang” får en mørk modvægt.

Alt i alt er Buffys 2 sæson en dyster omgang som lader Sarah Michelle Gellar afprøve nogle væsentligt mere dystre sider af sit skuespil talent end hun gjorde i den forholdsvis muntre første sæson. Sidekarakterer som Angel og Cordelia bliver nu en fast del af showet mens nye side-karakterer får lov at træde til.
Sæson to er længere end sæson et og både karakterer og historie er faldet mere på plads. Dette giver mulighed for at komme dybere ind i Joss Whedons lille univers og det gør sæson to til en bedre, mere krydret oplevelse end den tidligere.

Kan man lide stilen i Buffy så vil jeg i øvrigt råde til at holde øje med den nye amerikanske tv-serie Supernatural, som kører på første sæson i USA lige nu. Serien er skabt af Eric Kripke og fortsætter teen-age gyser genren i højeste gear og med et pænt budget. Selvom den stadig har plads til et glimt i øjet så tager den sit stof langt mere alvorligt end Buffy the Vampire Slayer og det er der kommet en virkelig god serie ud af.

Buffy sæson to Boksens ekstramaterialer består af kommentarspor med Joss Whedon, David Greenwalt og Marti Noxon. Der er også 3 virkelig gode featurettes som behandler forskellige aspekter ved serien. I en sidebemærkning skal det lige kommenteres at cd’erne nærmest skal vristes ud af boksen når de er sat fast. Der skal bruges så meget magt at man næsten knækker skiverne og det er ret sølle.
Ekstra materialet er ganske udmærket men heller ikke rigtig mere og jeg giver det 3 ud af 6 stjerner.

Titel: Buffy – Sæson 2
Original Titel: Buffy the Vampire Slayer, Season 2
Premieredato: 28. februar 2006
Instruktør: Joss Whedon o.a.
Skuespillere: Sarah Michelle Gellar, Nicholas Brendon, Alyson Hannigan, Charisma Carpenter, Anthony Stewart Head, David Boreanaz, James Marsters, Seth Green, Juliet Landau.
Spilletid: 990 min.
Selskab: 20th Century Fox
Genre: Gyser


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...