Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Hbo Nordic Blive...
Bjørn Nørgaard –...
Nordisk Film Uds...
Slagtøjsspiller ...
Drama Af Nina Beier

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Free Guy
Free Guy billede

Jungle Cruise
Buster Oregon Mo...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Burt Reynolds Er Død

7. september 2018 af Jesper Poulsen Skriv en kommentar

Burt Reynolds Er Død billede

En lang og gloværdig filmkarriere sluttede torsdag morgen. En af Hollywoods store legender, Burt Reynolds, afgik ved døden som følge af et hjerteanfald. Reynolds blev 82 år gammel.

En af Hollywoods store helte er ikke længere i blandt os. En utrolig karriere står tilbage når man mindes Reynolds, og den var trods hans høje alder langt fra slut. Burt Reynolds stod foran at skulle indspille sine scener til Quentin Tarantinos Once Upon A Time In Hollywood, omhandlende Charles Manson. Hans rolle skulle have været som George Spahn - ejeren af den villa, hvor Manson planlagte morderne på familierne Tate og LaBianca. Hvem Tarantino caster i stedet, er endnu alt for tidligt at udtale sig om.

Mange vil huske Reynolds for vaskeægte 70'er-80'er-klassikere som filmserierne Smokey And The Bandit og Ud At Køre Med De Skøre. Senere generationer vil huske ham som den brydske general i den første Mr. Bean-spillefilm og ikke mindst for sin Oscar-nominerede rolle i Boogie Nights fra 1997.

Forinden da startede Reynolds karrieren som skuespiller i rigtig mange forskellige serier, men vi skal frem til 1970'erne for at Reynolds for alvor bryder igennem.

Når alt kommer til alt, så er der nok en enkelt film som står tilbage som det helt store værk med Reynolds i en bærende rolle, nemlig Deliverance - eller Udflugt Med Døden, som den danske titel lød. En kanotur som ender helt ude i ekstremerne og presser en gruppe mænd til det yderste.

Reynolds vil uden tvivl også blive husket for sine medvirkende i film som Striptease med Demi Moore, Driven med Sylvester Stallone og The Longest Yard med Adam Sandler.

Æret Være Burt Reynolds Minde.banner
Overskrift Højre Block
Når Det Bliver M...
Skyggen I Mit Øje
Antlers
Free Guy
Jungle Cruise
Gagarine
The French Dispatch
Halloween Kills
The Last Duel
Venom: Let There...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...