Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

For Evigt
For Evigt billede

Hammarskjöld
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Burying The Ex

1. august 2016 af Daniel Hartvig Nielsen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Burying The Ex billede

Plat zombie-komedie fra ikonisk 80’er instruktør

Joe Dante har stået bag flere 80’er filmperler som ’The Howling’ og ’Gremlins’, men siden da er det gået ned af bakke for den opfindsomme instruktør. Senest er han kommet helt på afveje med ’Burying The Ex’.

Filmen følger dagdrømmen Max, der arbejder den lokale spøg og skæmt-butik. Da han en dag får en ”satan lampe” med posten og lover sin kæreste Evelyn, at de skal være sammen for altid, fortryder han det skammeligt. Det viser sig nemlig, at Evelyn er både manipulerende og kontrollerende, men da hun kommer ud for en ulykke og dør, tror han det er slut.

Men det er først lige begyndt. Evelyn vender nemlig tilbage fra de døde – og hun er absolut ikke glad for at Max er faldet for den søde Olivia i mellemtiden.

I udgangspunktet er ’Burying The Ex’ en ganske sjov ide, men joken fortager sig hurtigt, og Alan Trezza tyndbenende manuskript kommer til kort. Karaktererne er banalt endimensionelle og ingen af dem er for alvor elskværdige eller særlig sjove. Historien fyldt med huller og mærkværdigheder, og selvom den er fyldt med sjove referencer til obskur og kult horror, så kan det ikke dække over makværket.

Den nyligt afdøde Anton Yelchin leverer en stabil præstation, men har svært ved den komiske timing, hvilket absolut ikke hjælpes på vej af det middelmådige cast – og allerværst er Oliver Cooper, der er pinligt ringe som Maxs åndssvage halvbror Travis.

’Burying The Ex’ er en fæl skuffelse, hvis underholdningsværdi er under lavpunktet for Joe Dante. Kedelig, letbenet og plat, uden det mindste kny af charme og opfindsomhed. Kunne 80’ernes ikoniske instruktør dog bare genopstå.

Ekstramateriale
DVD'en indeholder ikke ekstramateriale.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Scanbox.

Titel: Burying The Ex
Original Titel: Burying The Ex
Premieredato: 30. juni 2016
Instruktør: Joe Dante
Skuespillere: Anton Yelchin, Ashley Greene, Alexandra Daddario, Oliver Cooper, Ozioma Akagha, Mark Alan, Erica Bowie, Archie Hahn, Tomoko Karina, Stephanie Koenig, Wyndoline Landry
Spilletid: 89 min.
Selskab: Scanbox, 2014
Genre: Gyser






banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...