Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Cabin Fever: Patient Zero.

19. april 2015 af Henrik Andersen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Cabin Fever: Patient Zero. billede

Den 1. film i Cabin Fever serien var super fed. 2. del var knap så spændende, og nu mange år efter kommer så historien om Patient Zero. Der er intet nyt under solen her, og trods nogle udmærkede effekter forbliver historien om den ækle sygdom uspændende og dum.

På en øde ø i et tropisk ferie paradis søger en række læger efter en kur imod en frygtlig kød spisende sygdom. De har netop nået et skridt nærmere, da de støder på en mand der er immun over for sygdommen. Men noget er ikke helt som det skal være, og snart slipper den mystiske virus alligevel løs, og hele det underjordiske læge center bliver inficeret. Imens ankommer en flok unge mennesker til øen. De er der for at tage deres ven på polterabend. Snart bliver de også smittet, og i deres jagt på hjælp støder de på den immune patient og andre af de overlevede fra katastrofen i laboratoriet. Det bliver en kamp imod tiden, hvis de ikke vil ende deres dage som hakkefars over for den aggressive og kødædende virus.

Patient Zero er 3. del i Cabin Fever filmserien, og den når desværre ikke den 1. til sokkeholderne. Historien halter afsted, og selvom det er spændende de første 20 min. forbliver helheds indtrykket som værende kedeligt og ligegyldigt. De unge skuespillere kæmper med dårlige replikker, og bruger det meste af deres tid på at se lækre og velplejede ud, vel og mærke kun indtil de bliver smittet, for det er bestemt her at Cabin Fever: Patient Zero har sin styrke. I effekterne.

Patient Zero opretholder stilen fra de 2 første film, og levere nogle ret fede makeup effekter, der rigtig får lov til at folde sig ud, når smitten langsomt æder hud og kød på sine ofre. Specielt sjov er scenen hvor 2 unge elsker, hvorefter hun kaster blod op i lårtykke stråler, og således også smitter sin elsker. I en anden scene affyrer et offer en pistol, men han er så rådden, at hans hånd ryger af fordi der er rekyl på våbenet. Så pistol og hånd flyver af og bagud, og sætter sig fast i panden på manden selv.

Således redder de splattede og slimede effekter filmen op på 2 stjerner, og så håber vi ikke at denne virus bryder ud i en del 4, for det er der absolut slet ikke brug for. Så hellere se den mesterlige del 1 igen og igen.

Der er ikke noget ekstramateriale at finde på denne udgivelse, udover 4 trailers fra andre film udgivet af samme selvskab.

Cabin Fever: Patient Zero er flot overført til DVD, og lyden kan nydes i Dolby Digital 5.1. Det er muligt at se filmen med Danske, Norske, Svenske og Finske undertekster.

Cabin Fever: Patient Zero er venligst stillet til rådighed af Scanbox.

Titel: Cabin Fever: Patient Zero.
Original Titel: Cabin Fever: Patient Zero.
Premieredato: 19. april 2015
Instruktør: Kaare Andrews.
Skuespillere: Sean Astin, Currie Graham, Jillian Murray, Solly Duran, Lydia Hearst, Claudette Lali.
Spilletid: 90 min.
Selskab: 2014
Genre: Gyserbanner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...