Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Demon Slayer: To...
Demon Slayer: To The Hashira Training billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Captain Marvel

6. marts 2019 af Maria Bjerregaard

3 stjerner Skriv en kommentar

Captain Marvel billede

“Captain Marvel” har idéerne og intentionerne til noget helt fantastisk. Men et svagt manuskript gør at historien desværre falder fra hinanden.

Marvel Cinematic Universe har høstet mange millioner i de seneste par år. Med 20 superheltefilm på godt og vel 10 år har universet estableret sig som et af de absolut største franchises på verdensplan. Nu er tiden så kommet til universets første kvindelige hovedrolle med oscarvinderen Brie Larsson.

Tilbage til 90’erne
Vi befinder os i 90’erne, hvor Carol Danvers ( Brie Larson) træner sammen med sin mentor Yon-Rogg (Jude Law) samt resten af Starforce militæret, for at forhindre de såkaldte Skrulls i at overtage galaksen. Carol har dog stadig minder om sin fortid, og må forsøge at lære sig selv at kende, imens der hersker en stor krig på Jorden.

Fint sammenspil imellem Larson og Jackson
Vores hovedrolle, Brie Larson, gør det så godt, som hun nu kan med det givne materiale. Hendes opdagelsen af Jordens og de fascinerende teknologier fra 90’erne er meget underholdende. Larson spiller overfor en af Marvel universets mest velkendte ansigt, Samuel L. Jackson, og de har et meget fint samspil og kemi. Carol er i sig selv en meget interessant karakter, men vi kommer aldrig ind under huden på de følelser, som ligger skjult. Hun kæmper med store identitetsproblemer, men filmen virker mere interesseret i at give os fede CGI kampsekvenser. Manuskriptet ligger ikke op til den store karakterudvikling, hvilket er utroligt ærgerligt, da potentiellet er der.

En rodet fortælling
Som mange andre Marvel film er der lagt op til action sekvenser. Disse er også flotte, men hvorfor ikke bruge lidt af energien på at fortælle om vores kvindelig karakter? Hvad driver hende, og hvorfor virker hun så frustreret? Der skiftes imellem brug af sarkasme og seriøsitet, men det virker meget unaturligt i forhold til karaktererne og det miljø, de befinder sig i. Filmen har dog enkelte sjove momenter. Især katten ”Goose” får sit eget moment – hvilket må siges at være højdepunktet for et hvert kæledyr i en superheltefilm.

”Captain Marvel” er den 21. superheltefilm i rækken, men den falder desværre hurtigt til jorden grundet et middelmådigt manuskript. Larson er udmærket i rollen, men hun får ikke særlig meget at arbejde med. Vi krydser fingre for, at hun muligvis får taget revanche i den næste Avengers-film.

Titel: Captain Marvel
Original Titel: Captain Marvel
Premieredato: 6. marts 2019
Instruktør: Anna Boden, Ryan Fleck
Skuespillere: Brie Larson, Samuel L, Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace, Lashana Lynch, Gemma Chan, Rune Temte, Algenis Perez Soto, Mckenna Grace samt Annette Bening, Clark Gregg, Jude Law
Spilletid: 124 min.
Selskab: Marvel Studio, Walt Disney Studio, 2019
Genre: Action , Adventure , Sci-Fi
banner
Overskrift Højre Block
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...
Society Of The S...
Next goal winsKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...