Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

John Wick: Chapt...
John Wick: Chapter 4 billede

Den, Der Lever S...
The Fabelmans
Livsvidner - Gud...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Casper

13. november 2020 af Jesper Rosenberg Antonsen Skriv en kommentar

Casper billede

En personlig fortælling om, at det aldrig er for sent at ændre sit liv.


Casper Christensen har lagt sit liv om og givet forfatteren Martin Kongstad uindskrænket adgang til sin fortid: vennerne fra 30 års hæsblæsende karriere, de nihilistiske dagbøger, kærlighed, skilsmisser og paparazzi, morgener med madpakker, ustoppelige nætter, vanvittige anekdoter og spektakulære skandaler.

Gennem den tre år lange proces med arbejdet på bogen toner et billede frem, som slet ikke passer til den forestilling, komikeren har om sig selv:

”Det har været virkelig voldsomt at lave denne her bog. Jeg troede, at jeg blev opfattet som skidesød og meget retfærdig, en god kammerat og en pissegod far, og det er ikke dét, jeg læser. Så at arbejde med denne bog har været en sindssyg oplevelse; sjove ting, hårde ting, men grundlæggende sygt ubehageligt. At gå igennem dette forløb og bore så dybt er noget af det vigtigste, jeg har gjort – og det kan klart anbefales til alle, der overvejer at skrive deres selvbiografi.”

Bogen er en usædvanlig biografi, hvor læseren følger Martin Kongstads forsøg på sammen med Casper Christensen at finde ud af, hvem Casper Christensen egentlig er.

Og det er historien om, at det aldrig er for sent at ændre sit liv.

Om Casper Christensen (f. 1968):
Komiker, skuespiller, manuskriptforfatter og instruktør. Indledte sin karriere som standup-komiker i slutningen af 1980’erne og har været banebrydende for comedy i Danmark. Står bag en lang række succeser inden for radio, tv og film – ikke mindst radioprogrammet ’Tæskeholdet’ (1996-1997), tv-serien ’Klovn’ (2005-2018) og filmene ’Klovn The Movie’ (2010), ’Klovn Forever’ (2015) og ’Klovn The Final’ (2020).

Om Martin Kongstad (f. 1963):
Portræt- og kulturjournalist, radiovært og forfatter. Debuterede som skønlitterær forfatter med novellesamlingen ’Han danser på sin søns grav’ (2009), som han modtog Debutantprisen for. I 2018 udkom han med den anmelderroste roman ’Kokken der holdt op med at rødme’.


Link: http://www.gucca.dk/casper-christensen-selvbiografi-bog-p493841?utm_source=cinemaonline


banner
Overskrift Højre Block
Revir
Vi er Rusland, C...
Boston Strangler...
A Journey and th...
Dreaming Arizona...
The Last Of Us (...
The Inspection
Knock at the Cabin
Empire of Light
Creed 3KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...