Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Chaos Theory

8. marts 2009 af Jesper Hintze Vildbrad

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Chaos Theory billede

Hverdagens trummerum, angribes af uforudset tilfældig forvirring, da kaos teoretikeren en dag kommer forsent til sit eget foredrag. Derefter går misforståelserne hånd i hånd.

I en vennekreds, en nytårsaften har Susan Allen (Emily Mortimer) besluttet at hun vil giftes, og med en fra sin vennekreds. Afgørelsen falder alene på hvad de mandlige, single venner kalder deres intime ven nede i bukserne. Frank (Ryan Reynolds) vinder ”konkurrencen” med kælenavnet ”Sandheden”. Mange år følger, en datter Jessica (Matreya Fedor) er for længst kommet til verden. Frank og Susan lever lidt i rutinernes kølvand. Frank har fået udgivet en bestseller ”Effektivitet på fem minutter”, og tager ud på foredragsturné.
Af en eller anden grund, måske jalousi, prøver Susan at forpurre hans turnéer. Dette er også gældende, da han en morgen tager af sted, hvor hun har sat uret tilbage, så han må halse af sted, for så at komme for sent til færgen.
Noget stresset ankommer han, og ved siden af sig selv overlever han foredraget. I baren møder han en begejstret fan, attraktiv, flirtende. Hun har en fobi for offentlige toiletter. Han indvilliger i at hun kan gøre brug af hans toilet på hotelværelset. Forsent opdager han at en sexhungrende nymfoman nu befinder sig på hans værelse, og som ikke lider af fobi for offentlige toiletter. Selvfølgelig ringer konen midt i det hele. Frank afviger og for ikke indledt sig på noget sexeventyr, selvom lydene i rummet alligevel giver Susan et falsk fingerpeg på hvad der foregår.
Frank tager hjem med det samme, midt om natten, på vejen er han ligeved at torpedere med en anden bil, som indeholder en gravid kvinde. Bilen forulykker, og Frank tager den uskadte kvinde med på hospital.
Nye forvekslinger, kvinden stikker senere af fra sit nyfødte barn. Hospitalet ringer hjem til Susan, da de tror Frank er far til barnet. Og så ruller skandalen, lige indtil den dag Frank via læge finder ud af at han besidder et ekstra x-kromosom, og derved aldrig har været i stand til at få børn. Hvilket betyder at han ikke biologisk er far til Jessica. Fortsættelse følger….

”Chaos Theory” svinger mellem det seriøse og det komiske, og det bliver i sidste ende en gang miskmask.
På dvd coveret er der et citat fra den lokale avis Tolucan Times (distribution 25.000 eksemplarer). ”Den fik mig til at grine helt ukontrolleret”. Et følelses udbrud som anmelderen nok står helt alene med.
Skuespillet er upåklageligt, men alle er set i bedre roller. Ryan Reynolds er snart aktuel i ”X-Men Origins: Wolverine”, men var også seværdig i ”Smokin´ Aces”.
Emily Mortimer har efterhånden store meritter bag sig med film som ”Match Point”, The 51st State”, ”Lars & The real Girl” m.fl, og er med i en kommende Martin Scorsese film ”Shutter Island”.
Stuart Townsend klæder også sin rolle i ”Chaos Theory”, som den fortabte playboy, der ikke rigtig kommer igennem med sin kærligheds erklæringer. Hans film cv vidner også generelt om kvalitative valg. ”Wonderland”, ”Shooting Fish”, Under The Skin” m.fl.
Filmen har absolut sine gode stunder, men instruktøren formår ikke at vende sin store brede erfaring med tv serier om til den kortere og mere krævende spillefilms struktur.

Udover en lille trailer kavalkade, er det intet ekstra materiale til film.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Chaos Theory
Original Titel: Chaos Theory
Premieredato: 20. januar 2009
Instruktør: Marcos Siega
Skuespillere: Ryan Reynolds, Emily Mortimer, Stuart Townsend, Sarah Chalke, Mike Erwin, Constance Zimmer, Matreya Fedor
Spilletid: 84 min.
Selskab: Castle Rock Entertainment/2007
Genre: Drama
Link: http://chaostheorymovie.warnerbros.com/banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...