Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Cher - The Farewell Tour (DVD)

26. september 2003 af Aino Bredtved

6 stjerner Skriv en kommentar

Cher - The Farewell Tour (DVD) billede

Det siges, at øvelse gør mester – Cher har nu gjort det i 40 år og hun er virkelig en sand mester!
Simpelthen et must for enhver med hang til Cher!

Velkommen til

Divaen over alle rock-divaer gennem 4 årtier er taget på sin afskeds-tourne, som heldigvis er blevet foreviget på denne fantastiske DVD. Showet er optaget live i Miami foran et ellevildt publikum i alle aldre.

Cher er smukkere end nogensinde, plastickirurgi eller ej. Efterhånden som showet skrider frem overvejer man om hun ikke liiige kunne snuppe bare et par år mere, selvom 40 år i samme branche virker som en evighed. Hun er i kanon form og kører et top-professionelt show a’la Las Vegas, man bliver helt svedt bare af at se på – og glem nu ikke at damen rent faktisk er 57 år!

DVD’en lægger ud med et klip af Cher fra 1965 og dermed er showet skudt i gang. Cher tager os med på en storslået tour. Flyvende på nostalgiens vinger labbede jeg hvert sekund af showet i mig og jeg blev overhovedet ikke skuffet - Cher leverer varen, som den vare skal leveres! Og danserne… brillant koreografi! Fantastisk dygtige dansere, backing-sangere og musikere gør, at der virkelig er en helhed, som i den grad højner showet.

Alle de bedste og kendteste sange er med, lige fra I got you Babe med Sonny Bono, Gypsies, Tramps and Thieves, Dark Lady (som medleys) til Just like Jesse James og Heart of Stone og til de nyere som Believe og Strong enough.
Noget virkelig genialt er, at under førnævnte medleys, kører en skærm med tidligere optagelser af Cher nærmest synkront med hendes vokal – på et tidspunkt er hun også klædt som sig selv i 60’erne, god detalje.

Hvad kan jeg sige andet end strålende, professionelt og blændende udført?

En skøn DVD, som på smukkeste vis - både lydmæssigt og rent visuelt - samler essensen af en karriere, som strækker sig over så mange år og så mange hits, at det kunne synes umuligt at koge det ned til en enkelt DVD, men sikken et show – WOW! Kostumerne i sig selv tager pusten fra en, her ser man virkelig en kvinde, som forstår at forny sig hele tiden – hun er alt fra blond til rødhåret og fra inder til Mad Max-diva. Der er 11 komplette kostume-skift gennem showet.

Coveret skal også nævnes, et 3D-cover, der virkelig tager kegler - meget flot!

Cher blev født den 20. maj 1946 som Cherilyn Sarkisian LaPiere i El Centro, California. Fattig og faderløs, med en mor der giftede sig 8 gange, men som Cher alligevel så meget op til. Moderen knoklede som sanger og skuespiller for at skaffe mad på bordet, og Cher elskede at se sin mor på scenen.

På grund af stærk dysleksi (ordblindhed) gik Cher ud af skolen som 16-årig. Hun flyttede hjemmefra og fik drama-timer i Los Angeles. Som 17-årig ukendt og arbejdsløs kunstner mødte hun en mand ved navn Sonny Bono og det blev starten på hele hendes glorværdige karriere, for det var ham, der overbeviste hende om, at hun burde synge – og sikken dog et held ;o)

Cher er i det hele taget en kvinde, som har levet et spektakulært liv. Bag hendes status som kultfigur, trend-setter og mode-ikon er der en kvinde, som ved hjælp af sin stædige fightervilje har klaret sig igennem fiaskoer, nedture og meget andet, men som er alligevel er kommet stærkt tilbage gang på gang, og som i dag må betegnes som den største kvindelige sanger – nogensinde!

Cher har også klaret sig glimrende som skuespiller. Hendes rolle som Loretta Castorini i Lunefulde måne, hvor hun bl.a. spillede sammen med Nicolas Cage, Olympia Dukakis og Danny Aiello indbragte hende en Academy Award for bedste kvindelige hovedrolle.

Cher har faktisk vundet utallige priser i karrierens løb – førnævnte Academy Award, Grammy, Golden Globe, Palm d'Or Winning og en Emmy Award. Cher har samtidig den store ære, at være den eneste kvinde, der har haft Top 10 singler i de sidste fire årtier.

Showet kan overhovedet ikke få mindre end 6 stjerner!

Den fulde track-liste:

I Still Haven't Found What I'm Looking For
Song For The Lonely
Gayatri Mantra
All Or Nothing
I Found Someone
Bang Bang
Sonny & Cher (Medley)
All I Really Wanna Do (Medley)
Half Breed (Medley)
Gypsies Tramps & Thieves (Medley)
Dark Lady (Medley)
Take Me Home
The Way Of Love
After All
Just Like Jesse James
Heart Of Stone
The Shoop Shoop Song
Strong Enough
If I Could Turn Back Time
Believe

Bonusmateriale:

3 ekstra hit sange – også min personlige yndlingssang Save up all your tears, som betyder uendelig meget for mig.

Bag scenen dokumentar med interviews af Chers crew, lige fra lastbil-chaufførerne til dansere, lys-og lydmænd m.fl.

Cher monologer – on stage.

Kostume designs

Musikvideoen til Turn back Time

Bonusmaterialet får sandelig også 6 stjerner. Dejligt at høre Cher selv fortælle om showet og sin karriere – hun vil stoppe på toppen og det må man sige at hun gør!

Running time: 92 minutter + bonus 43 minutter
DTS, Dolby Digital 5.1 & Stereo soundtrack
Læs mere om Cher HER.

DVDen er venligst stillet til rådighed af BMG Danmark.

Titel: Cher The Farewell Tour
Original Titel: Cher The Farewell Tour
Premieredato: 25. august 2003
Genre: Andet
Link: http://www.cher.com


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...