Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

Bastarden


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

CIFF ´07 : An Old Mistress

2. oktober 2007 af Jesper Hintze Vildbrad Skriv en kommentar

CIFF ´07 : An Old Mistress billede

Fransk films enfant terrible, mesteren for den intellektuelle porno, mangler titler har besmykket instruktøren Catherine Breillat, der er ude med et nyt udspil, ”An Old Mistress”.

Festivalens serie ”In Love And War” er af den mere karismatiske og fanden i voldske, til de alle udgangspunkt i det nittende århundrede eller tidligere, og med den uundgåelige krig for døren, og kærligheden, som giftig eller sødmefuld bibeskæftigelse.
Dog her i ”An Old Mistress” har den unge Ryno de Marigny (Fu´ad Aït Aattou) fundet hænderne fulde, med den unge spanske kurtisane Vellini (Asia Argento), der nydelsesfuldt driver den unge don Juan rundt i manegen. Hun er i forvejen gift med en ældre velstillet ekstravagance, men keder sig noget i selskabet. Hendes livslyst er stor og umættelig, og snart finder parret sammen, efter et lille kispus. Men stor sorg undervejs i forholdet, og deres destruktive adfærd overfor hinanden, for deres veje til at skilles. Ryno er nu bestemt for den unge smukke Hermangarde (Roxane Mesquida), men det bedre borgerskab, der følger med på tæt hold, i dette, har delte meninger om udfaldet. Ryno og Hermangarde kædes sammen, men i kulissen venter den varmblodige og vilde Vellini.

”An Old Mistress” kommer frisk fra Cannes, og som deltog i hovedkonkurrencen. Den er særdeles seværdig, og skarpsleben i replikken. Den berømte horror/splatter instruktør Dario Argento, bidrager her med sin datter, Asia Argento, der virkelig kan spille røven ud af sine modstander, med sin svært æggende og tiltider maskuline styrke. Breillat spillet på det tvekønnede, hvor Ryon er den mere blide og eftergivende. Det er ikke en tilfældighed, flere af hendes film, har dette momentum. Det er småt med de stærkt erotiske scener, som i eksempelvis ”Romance”, men hendes leg med billeder, sætter hende blandt de ypperste på den franske filmscene.

De unge libertinere, før sorgen fandt dem.
De unge libertinere, før sorgen fandt dem.
Asia Argento (Vellini), et uforglemmeligt møde!
Asia Argento (Vellini), et uforglemmeligt møde!
Instruktøren Catherine Breillat
Instruktøren Catherine Breillat


banner
Overskrift Højre Block
Dungeons & Drago...
The Northman (Sk...
The Expendables 4
Dumb Money
Starstruck Sæson...
Retribution
Mordet i Venedig
After Everything
Ehrengard - Forf...
Harold Frys Usan...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...