Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Kysset
Kysset billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Cirkus Revyen 2006

2. november 2006 af Hans Christian Vang

5 stjerner Skriv en kommentar

Cirkus Revyen 2006 billede

Skideskør, skideskæg, og fuldstændig folkelig!

On-Air Video er begyndt at kalde sig "Star Video". Vel nok for at gemme sig lidt fra alle os der HADER On-Air's udgivelser, der stort set altid er noget værre hø. Bare lige til alle de andre samleres information :) Der står nemlig Star Video bagpå denne, men et On-Air logo præger copyright-notitsen, før filmen begynder.

Cirkus Revyen 2006 er heldigvis en af de udmærkede udgivelser, rent kvalitetsmæssigt. Billedet er fint og lyden ligeså, og for en gangs skyld er her også en flot præsentation af produktet: Fint omslag, Poulin! I laver ellers altid omslag, der ligner noget en gymnasieelev har lavet i sin fritid, for at tjene en ekstra skilling. Her er bare intet ekstramateriele, hvilket er ærgerligt. Jeg havde især gerne set et interview med Pilgaard og Dahl hvor de reflekterer lidt over deres revykarriere. Nå, men det er her altså intet at - oh well. Det trækker NED.

Revyen i sig selv er munter, skør og skidehamrende skæg. Her er satire over verdenssituationen, muhammedtegninger, friværdi, og selvfølgelig politik generelt. Ditte Hansen er genial som Helle Thorning Schmidt, der synes det er så svært at skulle mene noget hele tiden, når man i virkeligheden slet ikke mener noget som helst. Og så vil hun iøvrigt også ha' en pony!

I "Det' Smørret der gør'et" bliver der taget kærlig hånd om Arla's leflen for de arabiske lande, da de pludselig ikke ville købe danske varer pga. nogle tegninger. Og lige efter denne sketch kommer den vidunderlige "Lærte vi noget", hvor Ulf Pilgaard tager "Tribinni-Stokken" og synger en fin lille vise, også om muhammedsagen. Og nu har vi så haft to sketches i træk, hvor muslimerne har fået lidt på hatten - så nu er det Dansk Folkeparti's tur. Djævlen, i skikkelse af Henrik Lykkegaard, kommer op af et hul i jorden og kan konstatere at han er gået forkert. Dansk Folkeparti's landsmøde er en etage længere nede. I modsætning til mange 'humorister's' bashing af Folkepartiet, så er Revyen altid god for en 'smart' bemærkning. Sketchen "Par nr. 1" er vanvittig morsom. Henrik Lykkegaard og Lisbet Dahl gi'r den som Kjærsgaard og Fogh Rasmussen i en herlig lille dans fyldt med fede one-liners. Ikke meget pik og patter agtig leflen for den laveste fællesnævner her. Er du ikke med i, hvad der egentlig foregår om ørene på dig her på kloden, er det Standup.dk du skal finde frem istedet.

De ikke-politiske sketches er også fremragende. "Nat i Barcelona" f.eks, hvor Henrik Lykkegaard giver den som spansk guitarspiller, eller Lisbet Dahl i "Her har i mig igen", hvor hendes figur (en ældre dame) synger en sang om sig selv - en rigtig festabe. Tra la la lu, og ha da da da... Ja, ja.. Figuren er så usikker og umusikalsk at man ikke kan gøre andet end at grine af hende. Det er naturligvis også meningen. "Tra la la la -- tra la la lu og skooby dooby doo"....

Ulf Pilgaards omgang som læge, i en af de første sketches, er også noget for sig. En dødtræt læge, der skal ind og operere om lidt. Han snupper så lige alle pillerne fra patienterne, og advarer dem generelt. "Du' s'gu modig sådan at blive syg, her er jo livsfarligt."

Nok den bedste Cirkus Revy, jeg nogensinde har set. Der har også været meget materiale at gøre grin med. Godt gået, Dahl!

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Mis. Label.

Titel: Cirkus Revyen 2006
Original Titel: Cirkus Revyen 2006
Premieredato: 26. oktober 2006
Instruktør: Lisbet Dahl
Skuespillere: Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard, Niels Ellegaard, Ditte Hansen
Spilletid: 104 min.
Selskab: Star Video, 2006
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
The Mother (Netf...
White Men Can't ...
Fast & Furious X
Tori og Lokita
Sisu
Little Richard: ...
Guardians of the...
Lyset
Peter Pan & Wend...
Sygeplejersken (...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...