Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Cold Comes the Night

22. marts 2014 af Henrik Andersen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Cold Comes the Night billede

Cold Comes the Night bliver kraftigt langeret på at Bryan Cranston medvirker. Han levere da også en nogenlunde præstation, i en film der desværre aldrig bliver rigtig spændende.

Chloe (Alice Eve) er alenemor til en datter og bestyrer af et snusket hotel, der mest fungerer som opholdssted for prostituerede og deres kunder. Hendes sagsbehandler giver hende 2 uger til at komme væk, før de tvangsfjerner hendes datter. Problemet er bare at Cloe ingen penge har at flytte for. En stormfuld nat ankommer den tavse og sammenbidte ”Hitman” Topo og hans chauffør til hotellet. Efter den del tumult dør chaufføren i armene på en prostitueret, og bilen de ankom i bliver beslaglagt af den lokale betjent Billy (Logan Marshall-Green), som Chloe har et løst forhold til. I bilen gemmer der sig en stor sum penge, og Topo tvinger Chloe til at skaffe dem tilbage, hvis hun vil se sin datter i live igen. Chloe må nu kæmpe det bedste hun har lært, for at udfører den umenneskelige opgave hun er blevet sat overfor, men samtidig øjner hun også en chance for at score lidt af pengene selv. Men Topo er en garvet forbryder, og ikke sådan at løbe om hjørner med.

Cold Comes the Night er et friskt forsøg på at lave en intens spændingsfilm, men den bliver desværre aldrig helt spændende. Man kommer aldrig til at føle med den desperate mor, der vil gøre alt for at redde sin datter, og samtidig vil rage pengene til sig selv, i håb om at kunne bruge dem til en bedre fremtid. Alice Eve der spiller Chloe gør hvad hun kan, men det er helt tydeligt ikke nok. Historien snegler sig afsted, og selvom den samlede spilletid er på omkring 80 minutter, virker filmen stadigvæk langtrukken, træt og ganske forudsigelig.

Man har så castet Breaking Bad stjernen Bryan Cranston i rollen som forbryderen Topo. Helt sikkert mest fordi produceren så håber på, at der er nogen der gider se filmen alene på grund af Cranston, og det har han sikkert også ret i. Men det gør desværre på ingen måde Cold Comes the Night til en bedre film. Bryan Cranston gør det ganske godt i rollen som den næsten tavse Topo, men man havde måske håbet på, at han havde haft mulighed for, rigtigt at kunne vise hvad han kan, hvilket manuskriptet ikke på nogen måde giver ham lov til.

Cold Comes the Night er en kedelig omgang forudsigeligt underholdning, men hvis man simpelthen ikke har fået nok af Bryan Cranston i Breaking Bad, og ikke kan vente med at se ham i den nye Godzilla film, så har man i hvert fald chancen her.

Ekstramateriale:

Det er muligt at se nogle ligegyldige fraklippede scener, der bestemt ikke havde forhøjet den samlede oplevelse hvis de havde været med i den endelige film.

Desuden er der et lille trailershow for andre Blu-Ray udgivelser.

Udgivelsens kvalitet er standart, og selvom billede og lyd er høj standart, gør det desværre ikke Cold Comes the Night til noget mesterværk

Filmen er venligst stillet til rådighed af Sony

Titel: Cold Comes the Night
Original Titel: Cold Comes the Night
Premieredato: 22. marts 2014
Instruktør: Tze Chun.
Skuespillere: Alice Eve, Bryan Cranston, Logan Marshall-Green.
Spilletid: 82 min.
Selskab: 2013
Genre: Thriller


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...