Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

CPH:PIX 2011 - Gratis koncert i Bremen - Deltag aktivt i CPH PIX med din stemme

20. april 2011 af Per C. Halling Skriv en kommentar

CPH:PIX 2011 - Gratis koncert i Bremen - Deltag aktivt i CPH PIX med din stemme billede

Igen i år kan du være med til at give en film chancen for at komme ud i de danske biografer senere på året ved at give din stemme til en af de nominerede film til Politikens Publikumspris.

Efter et spændende arrangement i Cinemateket i går aftes med Andrzej Zulawski og det næste 5 timer lange arrangement med Crispin Hellion Glover i Grand til langt ud på natten, og mange spændende filmforevisninger er CPH PIX for alvor gået igang med noget for enhver smag.

Politikens Publikumspris

Det er ikke kun filmfolk, journalister og Jurymedlemmer (vi vil senere på ugen præsentere året jury), som kan vælge og give den film priser, det kan du også gøre.

Igen i år kan du også deltage aktivt i festivalen, hvor du med din stemme kan hjælpe en film lidt på vejen, stemme på en af Politikens 10 udvalgte film. Vinderen af Politikens Publikumspris har gode chancer for at blive købt til dansk distribution, da vinderfilmen bliver belønnet med 100.000 kr. i lanceringsstøtte, og dermed er der langt optil at en lille film får en chance blandt de store i Danmark hvor mange film hurtigt bliver skiftet ud for at give plads til andre, måske mere "sikre" film.

De 10 film du kan stemme på er:

Maskeblomstfamilien
Vises i Grand d. 21. april kl. 16.40, Dagmar d. 28. april kl. 21.30, Dagmar d. 30. april kl. 16.30

Poetry
Vises i Grand d. 22. april kl. 19, Gloria d. 27. april kl. 16.15, Vester Vov Vov d. 1. maj kl. 21.15

Illégal
Vises i Husets Biograf d. 20. april kl. 17, Dagmar d. 23. april kl. 14.30, Grand d. 27. april kl. 12

Midnight Son
Vises i Dagmar d. 23. april kl. 19, Dagmar d. 25. april kl. 12, Dagmar d. 28. april kl. 16.30

Morgen
Vises i Vester Vov Vov d. 21. april kl. 19, Dagmar d. 28. april kl. 21.45, Grand d. 30. april kl. 16.40

Sleeping Sickness
Vises i Grand d. 15. april kl. 19, Cinemateket d. 23. april kl. 19.15

Black Bread
Vises i Grand d. 16. april kl. 19, Grand d. 20. april kl. 17

Heartbeats
Vises i Grand d. 20. april kl. 14.30, Empire d. 26. april kl. 17, Gloria d. 30. april kl. 21.45

Truce
Vises i Dagmar d. 22. april kl. 16.30, Dagmar d. 27. april kl. 19

The Solitude of Prime Numbers
Vises i Grand d. 17. april kl. 21, Vester Vov Vov d. 23. april kl. 21.30, Vester Vov Vov d. 25. april kl. 19

Du kan læse mere om filmene her: http://cphpix.dk/p/ser.lasso?s=2011005

Gratis rock, pop og surf i Bremen

CPH PIX er meget mere end en filmfestival. Aftenens JBL & PIX Nite serverer hele tre gratiskoncerter med et udvalg af pladeselskabet Crunchy Frogs fineste bands. Det hele går ned i Simon Spies_ gamle biograf, Bremen.

De albumaktuelle Powersolo spiller knivskarp rock n roll, og bandet burde være varmet godt op efter at have luftet instrumenterne på deres danmarksturne med deres nye live-lineup. Publikum kan glæde sig til en aften, hvor den nye plade 'Buzz Human' vil blive spillet fra ende til anden eller omvendt, tilsat nogle af PowerSolos største live hits gennem tiden.

Der er lidt til både fødderne og hjernen når Lars and The Hands of Light lukker op for en omgang intelligent, og topmelodisk pop. De har allerede charmeret store dele af befolkningen de med to P3 Ugens Uundgåelige singlehits, 'Me Me Me' og 'Hey My Love, Hey Love'.

Der kommer til at være lidt for Tarantino-fansne når Tremolo Beer Gut viser verden, hvordan retro-surf-rocken skal skæres. Live er bandet altid et sexet bekendtskab, og hvis man er heldig, spiller de et par covernumre fra det det kommende album, 'Under the Covers with The Tremolo Beer Gut'.

Arrangementet finder sted på Bremen kl. 19.00 og der er Gratis adgang.

Masser af andre oplevelser i dag

Selvom det er en stille dag i dag og Påskeferien starter for mange, er der masser af andre gode film på programmet på CPH PIX:

Det er svært at beskrive Xavier Dolan uden at bruge et udtryk som wunderkind. Den unge canadier skrev og instruerede det selvbiografiske festivalshit 'I Killed My Mother', som blot 20-årig og som om det ikke var nok, spillede han også hovedrollen. Opfølgeren 'Heartbeats' understreger det store talent, og filmen vandt Prix Regards Jeune ved sidste års Cannes festival. I dette skævt romantiske trekantsdrama møder vi den seksuelt udfarende Marie og den indadvendte Francis (igen spillet af Dolan selv) som er bedste venner. De to bestiller stort set ikke andet end med nedladende arrogance og en god portion selvglæde at hæve sig over alle andre. Men venskabet bliver sat på en alvorlig prøve da de møder den Adonislignende Nico, der falder i begges smag.

'Heartbeats' er blandt de 10 film som nomineret til Politikens publikumspris.

Se Heartbeats i dag kl. 14.30 i Grand

I World Views-serien sætter CPH PIX fokus på film, der fortæller livsnødvendige historier, der ellers har en tendens til at blive overset. Her finder vi blandt andet den belgiske Oscar-kandidat 'Illegal', som viser de ubarmhjertige vilkår, som illegale indvandrere lever under.

Russiske Tania har opholdt sig ulovligt i Belgien i otte år, men har alligevel fået en hverdag op at køre sammen med sin 13-årige teenagesøn, Ivan. Men frygten for at myndighederne skal opdage hendes ulovlige ophold hænger som en konstant tåge over hende, og en dag indtræffer det uundgåelige, og Tania overgives til deporteringsinstanserne.

'Illegal' er også nomineret til Politikens publikumspris.

Se IllegalI dag kl. 17.00 i Husets biograf

CPH PIX har dedikeret en 3x3 serie til Lee Chang-dong. I kærlighedsdramaet 'Oasis' fortæller den sydkoreanske mesterinstruktør historien om en ung, som løslades efter at have afsonet en dom for manddrab og spritkørsel. Da hans egen familie vender ham vælger han at opsøge den dræbtes familie. Her begynder en ellers utænkelig kærlighedsfortælling at udfolde sig.

Se 'Oasis' i dag kl. 12.00 i Grand

Der var fuldt hus da Husets biograf i går lagde lærred til 'The Whisperer in Darkness_'. Men i dag er der endnu en mulighed for at fange denne særdeles loyale H.P. Lovecraft-filmatisering, hvor en sprogforsker med okkulte interesser bliver kontaktet af en mand, hvis gård plages af sære, flyvende skikkelser. Instruktør Sean Branney vil være tilstede til visningen.

Se The Whisperer in Darkness i dag kl. 22.30 i Husets biograf

'Tetsuo: The Bullet Man' er festival-veteranen Shinya Tsukamotos længe ventede treer i 'Tetsuo'-trilogien, hvis forgængere 'Tetsuo: The Iron Man' og 'Tetsuo 2: Body Hammer' tog NatFilm Festivalens publikum med storm, og siden er blevet veritable "must sees" inden for både body horror og cyberpunk.

Se Tetsuo: The Bullet Man I dag kl. 22.30 i Empire

Så endnu en dag med masser af spændende aktiviteter på CPH PIX.


Link: http://www.cphpix.dk
Midnight Son - bryder med tidens smukke billede af vampyrer i film som Twilight Sagaen,og TV-serier som The Vampire Diaries  - Filmen er et kærkomment, forfriskende og langt mere modent livtag med genren. Hvor der lægges mere vægt på en skildring af vampyrernes isolation i skildringen af et misfoster, som helst ville være fri fra sin forbandelse og ikke en magtfuld dæmon og et flokdyr.
Midnight Son - bryder med tidens smukke billede af vampyrer i film som Twilight Sagaen,og TV-serier som The Vampire Diaries - Filmen er et kærkomment, forfriskende og langt mere modent livtag med genren. Hvor der lægges mere vægt på en skildring af vampyrernes isolation i skildringen af et misfoster, som helst ville være fri fra sin forbandelse og ikke en magtfuld dæmon og et flokdyr.
Poetry - En gammel kvinde opdager, at hendes barnebarn er del af en klike, der jævnligt tvang en skolepige til sex. Nu har pigen begået selvmord. Filmen var meget populær blandt kritikerne i Cannes sidste år, men vær med til at dømme om den også skal være publikums favorit.
Poetry - En gammel kvinde opdager, at hendes barnebarn er del af en klike, der jævnligt tvang en skolepige til sex. Nu har pigen begået selvmord. Filmen var meget populær blandt kritikerne i Cannes sidste år, men vær med til at dømme om den også skal være publikums favorit.
Black Bread - Efter et brutalt mord er der kun en lille dreng til at opklare det dødsfald, som alle andre er tilbøjelige til uretmæssigt at tilskrive hans far. 'Black Bread' var en af de mest omtalte film ved årets festival i San Sebastian som vi nu også får lov til at opleve.
Black Bread - Efter et brutalt mord er der kun en lille dreng til at opklare det dødsfald, som alle andre er tilbøjelige til uretmæssigt at tilskrive hans far. 'Black Bread' var en af de mest omtalte film ved årets festival i San Sebastian som vi nu også får lov til at opleve.


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5 (...
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...