Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Crstn Bng: Har Satan En Fætter?

4. marts 2007 af Jesper Poulsen

5 stjerner Skriv en kommentar

Crstn Bng: Har Satan En Fætter? billede

Klædt i rødt, træder Satan ind på scenen og deler kærlige svada's ud...

Crstn Bng... Forvirret? Så prøv at sparke lidt røde bogstaver ind i blandt, og frem dukker det uduelige navn Carsten... Uduelige navn kalder manden det selv, alias Carsten Bang, som mener at en Carsten sikkert er et redskab som man fjerner alger med. Selvironien fejler intet i hans første optræden i et one man show. For nogen ny mand på scenen er Carsten slet ikke. I de gode gamle dage var han en af pioneerne som drog fra klub til klub og sagde sjove ting i en mikrofon. Siden er han blevet en særdeles velkendt personlighed i shows som “Fem På Flugt” og “Talegaver Til Børn”. Senest er han også kendt som dyreven og vært på programmet “Min Bedste Ven”, men har også medvirket i mindre roller på film og tv, f.eks. Villa Paraoia af Erik Clausen.

Har Satan En Fætter? Måske, om ikke andet så kigger han da forbi engang i mellem, lyder det fra Carsten, som i sit show bruger sin eminente obsevationer fra vores egen andedam til at farve landskabet. Ludere, fluer og gamle mennesker får en kærlig svada, fra en mand som sjovt nok aldrig har haft behov for at være vulgær for at få folk til at grine. Carsten Bang er på sin egen stilsikre måde en gave til dansk stand-up-comedy. Og heldigvis er han her endnu, for undertegnede har været tæt på at køre ham ned ved indkørslen til en tankstation i Svendborg...

Carsten Bang eksperimenterer også lidt undervejs. F.eks. kan du selv prøve at se hvor sjov en joke er når den udsættes for en ualmindelig lang pause. Cliffhangeren er fin, men pointen drukner – hvilket så også er med vilje... Han er jo “street” – (i den gamle by i Århus!). Den helt store fysiske anstrengelse behøver Carsten heller ikke. Han kan såmænd stå ganske stille og bare lade ordstrømmen flyde. Er der nogen der har set en bæver? Mere skal der ikke til, så er folk indfanget og deltagende... Prædikatet omkring Hr. Bang og hans “frikadeller og rødkål” holder meget godt. Han anskuer danskernes tåbeligheder og derved tegnes et humoristisk billede af et folkefærd som tror de er ganske geniale, hvis de da selv skal sige det.

90 minutters løsslupne løjer i et astadigt tempo, så alle kan følge med. Det er hvad Har Satan En Fætter byder på. Tilmed er der lavet lidt af en genistreg på ekstra materialet. Carsten har tilføjet en dimension, hvor han lader som om han glemmer sine jokes – eller om ikke andet rækkefølge og pointe. Det viser på et eller andet plan, at manden er en dygtig fyr. Så meget ekstra power på de samme sætninger, ja man tror det næsten ikke.

Ekstra materialet byder også på lyden “Na-naa”, som ikke kan meget andet end at sige “na-naa”... En lyd som har en væsentlig rolle i showet, da livet, eller rettere trænglserne, på et posthus også får et skud for boven.

Her var et glædeligt gensyn med showet som undertegnede så i Vejle, da det turnerede hele landet rundt. Det holder i forhold til de mange hverdagssituationer man kan havne i som virker helt ude i hampen. Er du mere til fysisk comedy eller kønsdele som flagrer rundt i hver eneste sætning, så skal du nok vælge eksempelvis Geo eller Uffe Holm (som også er geniale, bevares).

Art People.

Titel: Crstn Bng: Har Satan En Fætter?
Original Titel: Crstn Bng: Har Satan En Fætter?
Premieredato: 5. marts 2007
Skuespillere: Carsen Bang
Spilletid: 90 min.
Selskab: ArtPeople, FBI, 2007
Genre: Humor
banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...