Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Kysset
Kysset billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

CSI: 3 Sæson

19. juli 2006 af Søren Rasmussen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

CSI: 3 Sæson billede

Bruckheimer har produceret, Tarantino er dedikeret fan, og så skal der vist ikke siges så meget mere. Det her kan næsten kun være godt.

CSI har ramt USA med storm og selvom det er gået mere stille for sig i Danmark, er det nok de færeste der ikke har hørt om serien og dens spin-off serie CSI: Miami. Serien er skabt af Anthony E. Zuiker og har blandt andet Quentin Tarantino som dedikeret fan og gæste instruktør.

Las Vegas er en voldsom by hvor folk forsvinder i kriminalitetens sump, uden en krusning i overfladen. Men midt i syndens bys mørke gyder og neon glitter, kæmper CSI teamet for at bringe lys og retfærdighed hvor mørket tror det gemt af vejen. CSI er en intelligent Amerikansk krimi-serie der kombinerer indviklede historier med den sexede reklame æstetik, man forventer sig af producent Jerry Bruckheimer (Pirates of the Carribean, National Treasure).
CSI handler om kringlede kriminal plot og involverer kun sjældent, de ellers så nødvendige, biljagter og skudvekslinger. Crime Scene Investigation folkene er dem som samler fingeraftryk, blodprøver og gen-materiale. Ved hjælp af den nyeste videnskab og en ubøjelig higen efter sandheden, knækker de selv de mest ufattelige mordgåder. Samtidig med det får de det til at se fantastisk sexet ud, og så er stilen lagt.

På mange måde har Anthony Zuiker, med CSI, skabt en slags amerikansk udgave af rejseholdet. Her er ikke kun en enkelt hovedperson, men et helt team anført af Dr. Gil Grissom (William Petersen) som er den gamle ræv i faget. Der hersker en god kemi mellem team-medlemmerne og deres sammenhold er som en tæt-knyttet familie, med Grissom som det faderlige overhoved.
De manglende biljagter og skudepisoder levner plads til diskussioner af etiske problemer og personlige relationer karakterene imellem. Samtidig præsenteres man for den nærmest science-fiction agtige, teknologiske verden som CSI folkene arbejder i og med. CSI foregår i Las Vegas og byen er seriens 9 hovedperson. Las Vegas er en ufattelig fotogen by og skaber en farverig baggrund for mordsagerne som CSI teamet opklarer.

Designet af DVD menuer og af selve boxen er rigtig lækkert og af ekstra materialer indeholder 3 sæson en del dokumentarer og interviews. Jeg giver ekstra materialet 4 stjerner ud af 6.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
PAN Vision.

Titel: CSI: 3 Sæson
Original Titel: CSI - 3 Season
Premieredato: 20. juni 2006
Instruktør: Diverse
Skuespillere: William Petersen, Marg Helgenberger, Gary Dourdan, George Eads, Jorja Fox, Paul Guilfoyle, Eric Szmanda, Robert David Hall.
Spilletid: 1050 min.
Selskab: Jerry Bruckheimer Television
Genre: Krimi
Link: http://www.cbs.com/primetime/csi/


banner
Overskrift Højre Block
A Beautiful Life...
The Mother (Netf...
White Men Can't ...
Fast & Furious X
Tori og Lokita
Sisu
Little Richard: ...
Guardians of the...
Lyset
Peter Pan & Wend...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...