Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

CSI:Miami

13. november 2013 af Elsebeth Frederiksen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

CSI:Miami billede

Alt godt har en ende

Dette er 10. og sidste sæson af serien, som vi normalt kan se på Kanal 5. Her er de fleste gengangere hele serien igennem, selvom jeg ikke kan hævde, at have set alle de andre sæsoner kan jeg dog konkludere, at serien stadig i momenter er ret spændende.

Den gennemgående hovedperson i serien er manden med det flotte navn Horatio Caine( David Caruso),som er detektiv for CSI i Miami. Her danner han makkerskab med blandt andet Eric Delko (Adam Rodriguez) og Calleigh Duquesne(Emily Proctor). CSI har nogle fede billeder og lys, den foregår jo også i Miami med masser af billeder af lækre sandstrande og kvinder i bikinier. Men selve kontoret er også mærkeligt oplyst.
Jeg har altid undret mig over, hvordan man kan undersøge noget som helst, når laboratoriet er næsten mørkt, men det er en del af CSI’s visuelle udtryk, det gør at man med det samme kan se, hvilken serie, det handler om.

Seriens 1. afsnit er del 2 af en cliffhanger fra sæson 9. Det er meget frustrerende, at man vælger at starte en sæson med del 2. da man ikke kan forvente, at alle har set første afsnit. Det er klart en ulempe, at det foregår på den måde. Det er nok ikke den eneste serie, der gør det, men fik mig til at overveje, at droppe afsnittet og gå videre til det næste.

Et andet irriterende element i serien er den gennemgående hovedperson Horatio Caine. Han har vundet diverse Emmyer for denne rolle og det er ret uforståeligt. Han er et konstant irritationsmoment, fordi han mumler sine replikker og altid taler med det samme toneleje.
Det synes jeg ikke er godt skuespil, men ligner en skuespiller, som hvisker for at kompensere for sine manglende skuespilevner. Derfor nyder jeg faktisk mest serien, når han ikke er på skærmen. Andre, blandt andet Eric Delko, er langt mere sympatisk og skuespilleren, som portrætterer ham, har et langt større repertoire end David Caruso.

Plottet er klart
I den 10. sæson er der meget fokus på sex og vold, ligesom de andre sæsoner. Trækkerdrenge, der bliver slået ihjel og ludere, som også bliver slået ihjel på meget bestialske måder, er nogle af temaerne. Vold og sex er selvfølgelig ikke unikt for CSI:Miami, men den har en meget speciel måde at skildre det på. De bruger mange flash-backs, flimrende billeder og skæve vinkler.
Det gør serien speciel, selvom det ikke altid er tilfredsstillende, men ofte kan virke irriterende og forvirrende, fordi det ofte er svært at holde rede i, hvor i historien, man befinder sig. Men folk, som elsker serien, er netop vilde med disse effekter, så bibeholdelsen af disse alle sæsoner igennem er klart et plus.

Så alt godt har en ende. Serien skal ses i små doser, mest fordi David Carusos skuespil altid har irriteret mig, og plottet er ved at være lidt tyndt. Men for elskere af serien, er alt ved det samme, og det kan også være acceptabelt.

Der er en bred vifte af ekstramateriale. Både bag om hvert afsnit, kommentarer til hvert afsnit og slettede optagelser. Imponerende materiale, som sikkert tilfredsstiller fans af serien.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Scanbox.

Titel: CSI:Miami
Original Titel: CSI:Miami
Premieredato: 13. november 2013
Instruktør: Jerry Bruckheimer
Skuespillere: Emily Procter, David Caruso, Adam Rodriguez, Khandi Alexander, Rex Linn, Jonathan Togo
Spilletid: 1000 min.
Selskab: 2012, Scanbox Entertainment
Genre: Action , Drama


banner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Ønsket
Maestro
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært ÅrKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...