Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Cubix 5 – Rutsjebanen. Episode 14-16.

4. juni 2007 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Cubix 5 – Rutsjebanen. Episode 14-16. billede

Den 5. DVD udgivelse om Cubix og hans venner i Bobleby er en sand rutsjebanetur af super sej robotunderholdning for raske drenge og andre robot fans.

Historierne om Cubix’s eventyr har længe kunnet ses på Dansk TV. Nu er det endelig muligt at få afsnittende på DVD, og til og med, synkroniseret med Dansk tale.

Historierne foregår i en fremtidsby, ved navn Bobleby. Her findes forskellige robotter der stort set laver alt det arbejde som menneskene ikke gider, og så lidt til. Der er robotter overalt og alt styres med elektronik og mekanik. I denne by kæmper de gode robotter imod de onde, der er anført af den nederdrægtige Doktor K.

På denne 5. DVD i serien er 3 afsnit, af hver cirka 23 minutters varighed. Denne 5. DVD udgivelse indeholder de første afsnit i 2. sæson om Cubix og Bottiernes eventyr i Bobleby.
Nedenstående er et kort referat af hvert afsnit.

Historierne om Cubix og Bottierne er fremragende underholdning for raske drenge i alle aldre, og så er de til og med ganske godt animeret. Så der er bestemt også dømt god underholdning for far, når sønnike sidder og fordyber sig i Cubix’s forunderlige univers af mystiske robotter, den onde Doktor k og de evigt pressede Bottierer.

Rutsjebanen.

Dr. K laver den ultimative robot, Kilobot. Da Kilobot sluger kraften fra de andre robotter og derved tager form som de andre robotter, bliver Cubix i starten beskyldt for alt den ødelæggelse, som bliver efterladt. Men snart opdager Bottierne at der er noget helt galt, og Cubix bliver renset for hans anklager. Nu må de endnu engang tage kampen op imod Doktor k, og Kilobot.

Chipinatoren.

Træt af at blive kaldt en splejs sætter Chip robot armering på sig selv, og det er ikke kun højden der bliver ændret. Armeringen ændrer også hans temperament, og forvandler ham til Chipinator, en cyborg der trænger til at blive ændret tilbage til sin oprindelige størrelse. Det bliver en hård opgave, selv for en super robot som Cubix.

Den utrolige skrumpemaskine.

For at befri Bobleby for dens gnaver problem, skrumpes Cubix, Connor og en lugtende Exterminator ned til musestørrelse for at invadere en musekoloni. Nu må de erkende at det kan være meget farligt at være lille. For der lurer farer rund tom hvert hjørne, og ting der før var harmløse udgør pludselig en stor fare.
De ender med at stå, ansigt til ansigt med en kat som tror de er mus, og kæmperne Chip, Mong og Abby kan ikke hjælpe dem, fordi de slet ikke kan se dem.

Denne serie henvender sig mest til drenge i børnehavealderen, selvom de lidt ældre også sagtens kan få deres umættelige action lyst styret, for der er bestemt fart over feltet når Connor, Cubix og de andre slår sig løs. Der er rigeligt med plads til at man kan sidde og drømme med og ønske sig en robot som Cubix. For hvem ville ikke ønske sig en robot der kan træde til når det virkelig brænder på.
Cubix kan varmt anbefales, og den flotte computeranimation gør, at voksne og folk der har interesse inden for denne genre, også kan få noget ud af at kigge med.

Der er ikke noget ekstramateriale at finde på denne DVD udgivelse.

Historierne om Cubix og hans venner kan ses med Dansk, Svensk og Norsk tale, og synkroniseringen virker fint. Billedet står flot og dermed kan de Danske udgivere On-Air være ganske tilfredse med deres Cubix udgivelser.

DVD’en er venligst udlånt af On-Air Video.

Titel: Cubix 5 – Rutsjebanen. Episode 14-16.
Original Titel: Cubix 5 – Robots for everyone. Episode 14-16.
Premieredato: 19. marts 2007
Instruktør: Cinepix.
Skuespillere: Andrew Rannels, Veronica Taylor, Rachael Lillis, Dan Green, Jimmy Zop Cinepix, Ed Raul.
Spilletid: 69 min.
Selskab: Cinepix, Inc. 2001.
Genre: Tegne- og animationsfilmbanner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...