Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Cubix – Den glemte robot. Episode 1-3.

19. maj 2007 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Cubix – Den glemte robot. Episode 1-3. billede

Nu er det muligt at følge med i Conner og Cubix’s eventyr på denne første DVD i serien om den glemte robots opvågnen.

Historierne om Cubix’s eventyr har længe kunnet ses på Dansk TV. Nu er det endelig muligt at få afsnittende på DVD, og til og med, synkroniseret med Dansk tale.

Historierne foregår i en fremtidsby, ved navn Bobleby. Her findes forskellige robotter der stort set laver alt det arbejde som menneskene ikke gider, og så lidt til. Der er robotter overalt og alt styres med elektronik og mekanik. I denne by kæmper de gode robotter imod de onde, der er anført af den nederdrægtige Doktor K.

På denne 1. DVD i serien er 3 afsnit, af hver cirka 23 minutters varighed. Nedenstående er et kort referat af hvert afsnit.

DEN GLEMTE ROBOT.

Connor og hans familie flytter til Bobleby og møder han en flok unger der tilsammen kalder sig for bottieerne. De har også mere borgerlige navne som: Abby, Mong, Chip og Hela. Connor vil gerne være medlem af deres spændende klub, men for at blive medlem af skal han reparere en robot på 24 timer. En svær opgave selvom Connor er god til mekanik.
Han vælger Cubix, "Den Glemte Robot". Dette viser sig at være et klogt valg, selvom han ikke sådan er til at få til at virke.
Hela kommer hen til Botties Pit med en robot, der er gået amok, og pludselig dukker den mystiske og ret så modbydelige skurk Doktor K op for at stjæle den. Cubix vågner heldigvis op til fornuft og han når lige at redde at redde Connor, og sammen må de tage kampen op imod den onde robot Kolos og Doktor K for at redde den Solex-inficerede robot. Det kommer ikke til at gå stille for sig, og nu viser det sig virkeligt hvad Cubix er i stand til at udrette.

LECTRIX.

Connor har nu sin egen robot Cubix. Og efter kampen imod Doktor K og Kolos i det første afsnit er de blevet rigtig gode venner. Connors far Graham ikke lige så begejstret for hans søns bekendtskab med en robot. Han smider Cubix ud hjemmefra, og selvom Connor trygler om nåde, hjælper det ikke. Hans ven Hela tilbyder at hjælpe ham og vil gerne snakke med Graham. Men snakken gør bestemt ikke tingene bedre, og nu er gode råd dyre.

UNDER JORDEN.

Der sker noget mærkeligt i Bobleby. Strømmen forsvinder med jævne mellemrum og derfor beslutter bottie'erne at gøre noget ved det. Den skyldige må findes så der kan sættes en stopper for løjerne. Men pludselig dukker Doktor K og hans onde robot Kolos op, og slår hul på en hovedgasledning. Nu får robotterne travlt, med at få fat i Solexen og forhindre, at Bobleby eksploderer. Cubix må selvfølgelig også give en hjælpende hånd.

Historierne om Cubix og bottie’erne er flot animeret. Der er virkelig kræset om de computer skabte billeder, og der er mange detaljer at finde for de nysgerrige. Hele universet som serien foregår i er godt bygget op, og man er ikke i tvivl om, at her kan alt ske. Der er gode robotter og der er de onde ledet af superskurken Doktor K. Alle arketyper, men det gør bestemt ikke noget. Denne serie henvender sig mest til drenge i børnehavealderen, selvom de lidt ældre også sagtens kan få deres umættelige action lyst styret, for der er bestemt fart over feltet når Connor, Cubix og de andre slår sig løs.
Cubix kan varmt anbefales, og den flotte computeranimation gør, at voksne og folk der har interesse inden for denne genre, også kan få noget ud af at kigge med.

Der er ikke noget ekstramateriale at finde på denne DVD udgivelse.

Historierne om Cubix og hans venner kan ses med Dansk, Svensk og Norsk tale.

DVD’en er venligst udlånt af One Air Video.

Titel: Cubix – Den glemte robot. Episode 1-3.
Original Titel: Cubix 1 – Robots for everyone. Episode 1-3.
Premieredato: 19. marts 2007
Instruktør: Cinepix.
Skuespillere: Andrew Rannels, Veronica Taylor, Rachael Lillis, Dan Green, Jimmy Zop Cinepix, Ed Raul.
Spilletid: 69 min.
Selskab: Cinepix, Inc. 2001.
Genre: Tegne- og animationsfilm


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...