Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

The Hunger Games...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Date Movie

24. marts 2006 af Jesper Hintze Vildbrad

1 stjerner Skriv en kommentar

Date Movie billede

American Pie opgraderet til voksen version, hvor en kvinde med buttet facon, skal pimpes op i giftes væk til sin elskede, men alt og alle synes pludselig at ville det anderledes!

Julia Jones (Alyson Hannigan) er den store tykke kvinde, der som tjener i sin fars Frank (Eddie Griffin) græske restaurant, ekspedere kunderne, og har lidt svært ved at komme rundt om bordene. En skønne dag møder hun Grant Funkyerdoder (Adam Campbell), og så er der besynderligt nok gensidig kontakt. Men han forsvinder pludselig, og nu må Julia oppe sig, det er kærligheden det gælder, så hun shanghajer dværgen Hitch (Tony Cox), som personlig træner, og han får hende pimpet op, så hun når ind til halv størrelse. Pludselig er særdeles attraktiv. Hun formår at komme med i et TV-dating show sammen med et dusin andre piger, og det er selveste Grant der står som den charmerende rigmandssøn. Og selvfølgelig vælger han Julia, da han genkender hende, og nu endnu smukkere. De bliver hurtigt forlovede, og nu er det så vejen til selve brylluppet. Men hendes familie hader ham, da faren selv har en græker i ærmet. Og Grants best man er hans tidligere smækre bimbo bambi Andy (Sophie Monk), der bevæger sig slowmotion i sparsomt beklædning.
Skal det lykkes at nå alteret med sin udkårne?

To af seks manuskriptforfattere på Scary Movie, har instrueret den romantiske parodi, hvor tabu emner er en by i Rusland. Der bliver gået til vaflerne indenfor spøg og skæmt, en kat der gasser den på toiletbrættet i en to minutter sekvens, så bliver det lidt nervepirrende.
Man kan så undervejs, muntre sig med et utal af filmreferencer, som Ringenes Herre, ”Da Harry Mødte Sally”, Bridget Jones Diary”, og skematiseringer/fraser over ”Big Fat Greek Wedding”, ”Meet the Parents” og ikke mindst ”The Wedding Planner”.
Det er det lumre og platte univers der dyrkes, hvor rejsen går helt ned til det absolut gyselige. En tredje instruktør til sorteringer i diverse indfald, burde have været den film til rådighed. Den er spild af tid, og alt for lang!

Titel: Date Movie
Original Titel: Date Movie
Premieredato: 24. marts 2006
Instruktør: Jason Friedberg, Aaron Seltzer
Skuespillere: Alyson Hannigan, Adam Campbell, Nadia Dina Ariqat, Bridget Ann Brno, Jennifer Coolidge, Tony Cox, Carmen Electra, Andrea Ferrell
Spilletid: 83 min.
Selskab: Regency Enterprises/New Regency Pictures/2006
Genre: Humor
Link: http://www.datemoviethemovie.com


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...