Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Dead Fish (DVD)

14. februar 2006 af Jesper Hintze Vildbrad

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Dead Fish (DVD) billede

Et par glade amatører møder en hårdkogt pistolmand, der bliver forelsket i den ene dillitant, en neurotisk lejemorder og en lidt gesmecht bøssoid pisker også rundt i dette scenarie…

Abe (Andrew Lee Potts) har gjort sin kæreste Mimi (Elena Anaya) gravid. Hun låner hans mobiltelefon, det er Victoria Station, London, men får den stjået ud af hånden. Tyven bliver dramatisk standset længere henne. En stilfuld herre kigger forundret på Mimi der kommer løbende. To telefoner af same mærke ligger på gulvet. Mimi tager den ene, og vender tilbage til Abe. Hans paniske rådvildhed, gør at hun tager toget, med destination Madrid/mor! Den ældre herre står tankefuld, noget har ramt ham, forelskelsens sødme. Hans navn er Lynch (Gary Oldman).
Abe´s mobil ringer, en underlig stemme fortæller ham om en boks! Vennen Sal (Jimi Mistry) følger med. Abe har udstyret med til at knække boksens kode. Indenfor gemmer der sig en lille brun lædder kuffert. Et billede, masser af penge og en pistol packet ind i en klud.
Nu vælter det hele ind over ham, kæresten er gravid, hans telefon ringer og en kold stemme vil vide hvem han er, en lejemorder. Han skylder penge væk til den hidsige og noget humorforladte Danny Devine (Robert Carlyle), hans ven Sal er konstant på hollandsk spinat (cannabis). Hvorfor ikke bare flyde med og se hvor det hele ender. De tager ud til Mr. Fish, manden på fotoet, og på en eller anden underlig måde, de ville vel egentlig fortælle ham at han var i fare, fordi de peget med pistolen, og pludselig må de følge efter, og desværre kommer de til at skyde ham, midt i forvirringen.
Mimi ringer med kærlige beskeder til Abe, mens Lynch smiler sagligt og boblende, medens han lytter til hendes stemme. Men den neurotiske Dragan (Karel Roden) hyret af bagmanden til Lynch, blander sig i feltet, det ser sort ud for Abe!

Instruktøren Charley Stadler, tysk, er et noget ubeskrevet blad, men går fint i spænd med denne actiongenre, men når ikke same højder som “Snatch”. Replikkerne og scenerne har ikke snerten af det tempo den gerne vil lægge for dagen. Men et godt castet skuespillerhold, Andrew Lee Potts og Elena Anaya er navne der vil dukke op igen. Gary Oldman er altid en fornøjelse. Der er mange fine momenter, så fans af denne uptempo genre må have denne med I samlingen!

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Dead Fish
Original Titel: Dead Fish
Premieredato: 7. februar 2006
Instruktør: Charley Stadler
Skuespillere: Gary Oldman, Robert Carlyle, Terence Stamp, Billy Zane, Andrew Lee Potts, Elena Anaya
Spilletid: 90 min.
Selskab: An Orange Pictures/SE8 Group/2004
Genre: Action


banner
Overskrift Højre Block
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskedeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...