Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Til Verdens Ende
Til Verdens Ende billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Dealers

27. juli 2008 af Michael Panduro

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Dealers billede

Tidstypisk og komplet overflødig forstads-gangsterfilm

”Dealers”, der egentlig hedder ”Bristol Boys”, er en af den slags tidstypiske forstads-gangsterfilm som der er alt for mange af i USA for tiden. En film der er vældig opsat på at være ”street”, ”real”, ”troo” og alverdens andre hippe tillægsord man kan sætte i situationstegn og slynge efter hinanden. Som de fleste af sine samtidige er filmen bare ikke så meget andet end banal, intetsigende og klichetung både i form og indhold.

Der lægges naturligvis ud med slutningen, som det sig hør og bør. Her bliver en række ganske unge fyre anholdt for alverdens narkoforbrydelser, så vi ikke i et sekund er i tvivl om at den lange historie der følger handler om kriminalitet der ikke kan betale sig. Central i den virkelighedsbaserede historie er Little Man spillet af Tom Guiry. Han giver den hele armen som ambitiøs småpusher med drømme om storhed. Storhed der som bekendt står for fald. Little Man stoler fra starten alt for meget på sine uduelige venner og han er ikke længe om at involvere sig med et yderst temperamentsfuldt pigebarn (Tammy Trull), der veksler mellem at kysse ham og skrige ham i ansigtet.

Inden længe og vanen tro er vores grådige og hovmodige hovedperson ude hvor han ikke kan bunde og involveret i forretninger med folk han ikke kan håndtere. Det hele ender i storstilede arrestationer og et dødsfald eller to. Det er typisk, det er forudsigeligt og uanset hvor virkelighedsbaseret det er, så er det drønkedeligt.

Læg dertil de ofte haltende skuespilpræstationer, med Guiry som glimrende eksempel, de kiksede kameraarbejde og de mange fejlcastede skuespillere. Instruktør Brandon David har ikke haft styr på detaljerne og hans ideer på det visuelle plan modarbejder filmens realisme mere end det hjælper historien dramatisk. Når bundlinjen er nået sidder vi tilbage med en film der måske nok skal underholde genrefans, men som hverken har engagerende karakterer, god historie eller dramatisk tæft nok til at fange os andre. En film der ligner så mange andre og det ikke på en god måde.

Billede- og lydsiden er udmærket på udgivelsen og lever fint op til dagens standard, selvom lydbilledet måske er en smule kedeligt og udynamisk. Til gengæld byder skiven fra Pan Vision traditionen tro ikke på noget bonusmateriale.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
PAN Vision.

Titel: Dealers
Original Titel: Bristol Boys
Premieredato: 29. april 2008
Instruktør: Brandon David
Skuespillere: Tom Guiry, Will Janowitz, Gillian Foss, Max Casella, Bridget Barkan, Daniel Franzese, Adrian Martinez, Dean Winters, Tammy Trull
Spilletid: 89 min.
Selskab: King MIdas Films, PAN Vision, 2005
Genre: Action
Link: http://www.bristolboysthemovie.com/


banner
Overskrift Højre Block
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en drengKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...