Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

For Evigt
For Evigt billede

Hammarskjöld
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Death To Smoochy

5. august 2002 af Niclas Christian Dahl

4 stjerner Skriv en kommentar

Death To Smoochy billede

Death To Smoochy er historien om et næsehorn... ikke bare hvilket som helst næsehorn, men Næsehornet Smoochy - det altid korrekte næsehorn.

Alt ånder fred og ro i børne tv-branchen. Den store helt i børnenes øjne er Rainbow Randolph (Robin Williams), den søde onkel som alle børnene elsker at se løbe rundt på en Regnbue med sine dværg-venner.
Men Rainbow Randolhp er ikke så venlig som han ser ud, FBI knalder ham for at misbruge sin "magt" i børne tv. Han bliver taget med bestikkelse fra et forældrepar, der så gerne vil have netop deres barn til at sidde på Rainbow Randolhp skød til sidst i udsendelsen.
Og sådan noget kan man jo ikke have - så Randolhp bliver smidt væk fra kanalen "KidNet".
De øverste magter ved KidNet skal nu bruge en erstatning for Rainbow. Nora Wells (Catherine Keener) får til opgave at hente "Smoochy The Rhino" ind og få ham igang med at producere børne tv.
Hun finder Smoochy i sit udslidte kostume siddende på en afvæningsklinik, hvor han sidder og spiller glade (og korrekte) sange til de mange spiritusvenner.

Hurtig bliver Smoochy varm på ideen om at komme til at lave tv, som jo altid har været hans store drøm. Næsehornet kommer ind på KidNet, får syet en ny dragt og kommer på tv.
Der er dog nogle problemer Smoochy har meget stærke følelser overfor børn og mener derfor kun at man kan lære dem gode ting... lære dem hvad er godt og hvad der er nær så godt.
Derfor går selskabets ide om at lave store marketingssucceer på Smoochy ikke godt ind ved næsehornet. Han er dog så venlig at han ikke blive sur, selv ikke når de kaster ting efter ham og lukker ham uden for mødelokalet. Smoochy er et sødt næsehorn og det er der ingen der kan ændre på.
For at beskytte sine interesser hyrer Smoochy en agent. Burke Bennett (Danny DeVito) er en garvet agent - men han har ikke helt rent mel i posen. Der er større magter på spil... blot for at lokke pengene ud af nogle uvidende børn.
For ikke at tale om Rainbow Randolph der vil gøre alt for at komme tilbage på skærmen igen...

Death To Smoochy er en underholdende komedie instrueret af Danny DeVito. Den spiller på de ting mange af os i samfundet har fået nok af... alle de korrekte dukker der lærer børn hvordan man skal opføre sig (se bare på TeleTubbies, Sesame Street og Muppets).
Vi ser helt nye ansigter på både Robin Williams og Edward Norton, især Norton er ret sjove, men som alligevel ikke får en helt op og klinge i samme grad som Williams. Men Williams har også øvelsen fra alle børnefilm han har spillet og især alle de karikatur roller han også har fået igennem årerne.

Filmen er komisk, den indeholder mange rigtig sjove jokes og især det at se Robin Williams fra så ond og hadfuld side er utrolig underholdende.
Ideen til filmen er rigtig god, og det er ikke bestemt ikke mange andre steder i verden, end USA, at sådan et kaos kan tage form.
Danny DeVito har gjort et ret godt stykke arbejde og har helt sikkert ramt det han ville: Det komiske, men alligevel bedre vidende der i den sidste ende har en pointe til alle de underlige væsner børn i vore dage skal se på.

Filmen er god til alle der har en yndlingsskuespiller i hvilken som helst af de medvirkende, for de spiller alle ok. Desuden skal man være beredt på en underlig galskab ikke set i mange andre film.

Titel: Death To Smoochy
Original Titel: Death To Smoochy
Premieredato: 5. august 2002
Instruktør: Danny DeVito
Skuespillere: Edward Norton, Robin Williams, Catherine Keener, Danny DeVito, Jon Stewart, Pam Ferris, Harvey Fierstein, Michael Rispoli, Vincent Schiavelli.
Spilletid: 109 min.
Selskab: Warner Bros. 2002
Genre: Humor
Link: http://deathtosmoochymovie.warnerbros.com

banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & HejrenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...