Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Demoniacs

15. april 2008 af Steffen Damkjær Moestrup

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Demoniacs billede

Til trods for kitsch og en særgene blanding af erotik og religion ender Demoniacs med at være en jævn kedelig filmoplevelse.

En flok brutale pirater med en grum kaptajn i spidsen afsøger en mørk nat kysten for skibsbrudne. Først finder de en skattekiste og siden hen lokaliserer de to skibsbrudne kvinder (Lieva Lone og Patricia Hermenier). Kvinderne mishandles, voldtages for til sidst at blive myrdet. Piratbanden drager hen til en lokal kro for at sejre deres seneste triumf.

Snart begynder kaptajnen dog at hallucionere. Han ser de to myrdede kvinder for sig som en art dæmoner, der er kommet tilbage for at tage hævnen. Det viser sig, at kaptajnen ikke er helt forkert på den.

Og så går jagten ellers i Jean Rollins kitschede og meget B-film-agtige Demoniacs, som så dagens lys i 1974, og som netop nu er genudgivet på DVD af det danske selskab Another World Entertainment, der efterhånden ehar gjort en dyd ud af at udgive film, ingen andre selskaber tør røre ved, hvad enten det gælder vampyr-B-film eller kunstfilm af Tarkovskij.

Demoniacs lever i kraft af sin groteske historie om de to kvinder, som ed hjælp af en pagt med satan formår at genvækkes til live for så at hjemsøge og aflive deres overfaldsmænd. Filmen flyder nærmest over med religiøse relikvier og surrealistisk symbolik med klovne, guruer og klostergårde. En scene hvor en gigantisk Jesus-figur nærmest synes at bedække en kvindelig pirat glemmer man ikke lige med det samme.

Demoniacs er dog også ufrivillig komisk. Spillet er på amatørniveau hele vejen igennem og selv blodet ser billigt ud. Filmen formår heller ikke hverken at gyse eller være erotisk, så på bundlinjen er det faktisk lidt en flad fornemmelse at være tilskuer til. De to stjerner skal mest ses som cadeau til den gennemførte kitsch.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Another World Entertainment.

Titel: De Besatte
Original Titel: Demoniacs
Premieredato: 10. april 2008
Instruktør: Jean Rollin
Skuespillere: Lieva Lone, Patricia Hermenier, Joëlle Coeur
Spilletid: 95 min.
Selskab: Antoher World Entertainment
Genre: Gyser





banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...